26 / 05 / 2024

nakit akım tablosu akfen gyo

nakit akım tablosu akfen gyo

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş nakit akım tablosunu ve faaliyet raporunu yayınladı...

Türk Akımı projesi TBMM'de onaylandı!

TBMM Genel Kurulu, doğal gazı Rusya'dan Türkiye'ye Karadeniz üzerinden aktaracak Türk Akımı projesini onayladı.

Türk Akımı projesine ilk onay geldi!

TBMM Dışişleri Komisyonu, aralarında “Türk Akımı”nın da bulunduğu Türkiye ve Rusya arasında ikili anlaşmaların uygun bulunduğuna dair üç kanun tasarısını kabul etti.

‘Kaçak müteahhit’ ihbar hattı kuruldu!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği, hem müteahhitleri hem de konut satın alan kişileri huzursuz eden ‘kaçak inşaat ve kaçak müteahhitlik’ ile ilgili ‘WhatsApp İhbar Hattı’ kurdu

Rusya, Türk Akımı için tarih verdi!

Gazprom Başkanı Miller, "Türk Akım'ında öngörülen 2 boru hattı 2019 sonuna kadar biter" açıklamasını yaptı. Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ise projeyi Avrupa'ya ulaştırmaya hazır olduklarını söyledi.

AB Türk Akımı için temkinli!

Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Sefcovic "Türk Akımı anlaşması şu an çok taze. AB'nin gelecekteki doğalgaz ihtiyacı konusunda cevaplanması gereken birçok soru var. Bu projenin de ekonomik olarak uygulanabilir olması lazım" dedi.

Aleksey Miller: Türk Akımı 2019'da tamamlanabilir!

Gazprom İcra Komitesi Başkanı Aleksey Miller, Türk Akımı doğalgaz projesinde iki hat için inşaatın 2019 sonunda tamamlanabileceğini belirtti.

Türk Akımı, TANAP'a rakip değil!

TANAP Genel Müdürü Düzyol, Rus gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak Türk Akımı'nın TANAP için kısa vadede rekabet yaratmasının söz konusu olmadığını söyledi.

Aleksandr Novak: Türk Akımı iş birliğimizin gelişmesine yardımcı olacak!

Rusya Enerji Bakanı Novak, Türk Akımı Projesi'nin imzalanmasına ilişkin, "Bu tarihi bir anlaşma. Bunun gerçekleşmesi bizim ikili iş birliğimizin gelişmesine yardımcı olacaktır.” dedi.

Türk Akımı'nda ortak şirket formülü!

EPPEN Başkanı Dr. Volkan Özdemir, Türk Akımı'nda birinci hat üzerinden Rus gazının Türk pazarına ulaşacağını söyledi.

Türk Akımı'nın inşaatı 2018'de başlayacak!

Rus enerji şirketi Gazprom’un İcra Komitesi Başkanı Miller, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesinde inşaatın 2018’de başlayacağını bildirdi.

Türk Akımı projesinin süreci!

Rus gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak ve Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesinde yaklaşık iki yıllık çalışmanın ardından hükümetlerarası anlaşma, dün İstanbul'da imzalandı.

Türk Akımı yasal dayanağa kavuştu!

Rus enerji şirketi Gazprom’un İcra Komitesi Başkanı Aleksey Miller, Türkiye ile Rusya arasında Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesi için yapılan anlaşmanın, proje için yasal dayanağı oluşturduğunu açıkladı.

Türk Akımı projesinde inşaat 2018'de başlayacak!

Rus enerji şirketi Gazprom’un İcra Komitesi Başkanı Aleksey Miller, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesinde inşaatın 2018’de başlayacağını bildirdi.

nakit akım tablosu akfen gyo Haberi

nakit akım tablosu akfen gyo

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş nakit akım tablosunu ve öz sermaye değişim raporunu yayınladı. Detaylı bilgi için