24 / 07 / 2024

nakliyecilik

nakliyecilik

Son yıllarda yaşanan kira fiyatlarındaki artışlar ile birlikte depoculuk sektörünü oluştururken, nakliyecilere olan ilgiyi de artırdı. İşte detaylar…

Demirler Hafriyat Nakliyecilik İnşaat Madencilik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirler Hafriyat Nakliyecilik İnşaat Madencilik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahsun Demir tarafından kuruldu.

Suiunj Turizm Otelcilik Nakliyecilik Kargo Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suiunj Turizm Otelcilik Nakliyecilik Kargo Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  500 bin TL sermaye bedeli  ile Nazgul Suıundukova  ve Ulukbek Tılekteshov tarafından kuruldu.

Hak Nakliyecilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hak Nakliyecilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 225 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Aksakal tarafından kuruldu.

Zilal Tekstil Turizm İnşaat Nakliyecilik ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Zilal Tekstil Turizm İnşaat Nakliyecilik ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih Şubesi 25 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Gökbostan İnşaat Taşımacılık ve Nakliyecilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökbostan İnşaat Taşımacılık ve Nakliyecilik Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL TL sermaye bedeli ile Gökhan Çelik tarafından kuruldu.

TFS Seyahat Acenteliği Turizm Tekstil Orman Ürünleri Nakliyecilik San.Tic.LTD.ŞTİ. kuruldu! 

TFS Seyahat Acenteliği Turizm Tekstil Orman Ürünleri Nakliyecilik San.Tic.LTD.ŞTİ. Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Demir tarafından kuruldu.

EGS Demir Taahhüt İnşaat Nakliyecilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EGS Demir Taahhüt İnşaat Nakliyecilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Cevdet Erdem tarafından kuruldu.

Hgs Taahhüt İnşaat Gıda Otomotiv Nakliyecilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hgs Taahhüt İnşaat Gıda Otomotiv Nakliyecilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hatice Güvercin tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Set Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Ve Nakliyecilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Set Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Ve Nakliyecilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Negiz tarafından kuruldu.

Evko Konut İnşaat Taahhüt Nakliyecilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Evko Konut İnşaat Taahhüt Nakliyecilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Menteşeoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ile Kamil Kerem Zengin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Çekmeköy'de kuruldu.

Konya'da Tavuk Yetiştirme ve Kapasite Arttırma projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Denge İnşaat Nakliyecilik Hay. Taah. San ve Tic. Ltd. Şti tarafından, Tavuk- Yarka yetiştirme ve yumurta üretimi kapasitesi artırımı ile gübre kurutma tesisi yapımı için 18 Kasım 2014 tarihinde halk toplantısı düzenlenecek.

CVK Mineral Madencilik Nakliyecilik İnşaat Taahhüt ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Park Konutları Şubesi açıldı!

CVK Mineral Madencilik Nakliyecilik İnşaat Taahhüt ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Park Konutları Şubesi, İbrahim Şencan Şube Müdürlüğü'nde 112 milyon 850 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ergünler Yol Yapı İnşaat Bursa 'dan 1 milyon 210 bin liraya arsa aldı!

Ergünler Yol Yapı İnşaat Taahhüt Madencilik Nakliyecilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ursa ili, İnegöl ilçesi, Yenice köyü, Köyiçi mevkii 325 ada, 1 no.lu parseldeki 106 bin 637 metrekare yüzölçümlü gayrimenkulü satın aldı...

nakliyecilik Haberi

nakliyecilik

Milyonlarca kişi sosyal konut TOKİ’nin heyecanını yaşarken, ev kira fiyatlarındaki fahiş artışlar devam ediyor. Kiraların bu düzeyde fahiş şekilde artması ise farklı sektörlerin ortaya çıkmasına sebep oldu.

Kira artışları ile birlikte şehir içi taşınmaların % 58 azaldığını kaydeden İş insanı Ulaş Gümüşoğlu , konuyu şu sözlerle ifade etti:

“Kira fiyatlarındaki artışlar şehir dışına yapılmış olan zorunlu göçün yanı sıra birçok gelişmeyi de beraberinde getirmiş oldu. Örneğin 1 oda daha büyük bir evin kira ücretinin büyükşehirlerde 2 bin lira ila 5 bin lira arasında değişmesi, depolara talebi artırdı.

Çünkü büyük ev veya ofislerden daha küçük mekanlara taşınmak durumunda bulunan insanlar, satmak istemedikleri eşyaları saklayabilecekleri bir alana ihtiyaç duyuyor.

Geliştirdiğimiz sürdürülebilir fikirler ve aynı zamanda uygulamalar ile müşterilerimize ev eşyası depolamadan ofis ve evlerin nakliye...