30 / 04 / 2024

Hgs Taahhüt İnşaat Gıda Otomotiv Nakliyecilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Hgs Taahhüt İnşaat Gıda Otomotiv Nakliyecilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hatice Güvercin tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Hgs Taahhüt İnşaat Gıda Otomotiv Nakliyecilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hatice Güvercin tarafından kuruldu. 


Hgs Taahhüt İnşaat Gıda Otomotiv Nakliyecilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Alüminyum, plastik, demir, çelik, ahsaptan mamul maddelere sekil degistirmek yoluyla kapı, pencere, lambri, raf, panjur,vitrin, çatı ve tavan kaplamaları ile her tür dekorasyon isleri yapmak, fason olarak baskalarına yaptırmak ve yerinde montajlarını yapmak veya yaptırmak. 2.Alüminyum, demir, plastik malzemelerin kaplanması, boyanması alüminyumdan mamul maddelerin imalatını, ilgili makinelerin imalatını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. 3.Her türlü insaatlar yapmak, villa, kösk, yalı apartman, tatil köyü yapmak, yaptırmak, kat karsılıgı arsalar almak, buarsalarda daireler, isyerleri bina ederek bunları topluca veya tek tek satmak......ve anasözleşmesinde yazılı işler.



Hgs Taahhüt İnşaat Gıda Otomotiv Nakliyecilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Hamidiye Mah.Serdar Sk.N.4 B Kağıthane 



Geri Dön