19 / 05 / 2024

Nalbantoğlu Çarşısı ne zaman tamamlanacak

Nalbantoğlu Çarşısı ne zaman tamamlanacak

Bursa'nın daha da sağlıklı, yaşanabilir bir kent olması yolundaki faaliyetlerini hızla sürdüren Büyükşehir Belediyesi, şehrin marka alanlanndan Nalbantoğlu Çarsısı'nın alt ve üst bölümlerinin yenileme çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı...

24 ayar gram altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç TL? 11 Mayıs Kapalıçarşı altın fiyatları

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları 11 Mayıs Cumartesi günü de düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın fiyatı Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç lira? 11 Mayıs Cumartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları! Çeyrek altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Reşat altın kaç TL? 4 Mayıs altın fiyatları

Yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 4 Mayıs altın fiyatları.

Japonların deprem başarısının sırrı ortaya çıktı!

Japonya 2024 yılının ilk gününde yaşadığı şiddetli depremi, benzerlerine göre yine çok az kayıp ve hasarla atlattı. Peki Japonların deprem başarısının sırrı ne?

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Veli Mamati, Bülent Başoğlu ve Yalçın Tunçel tarafından kuruldu.

Edirne Alipaşa çarşısındaki kiralar meclis gündeminde!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Edirne Alipaşa çarşısındaki işyerlerinin kiralarının arttırılması konusunu meclis gündemine taşıdı..

Restorasyonu tamamlanan Mısır Çarşısı açıldı!

355 yıllık Osmanlı kent dokusuna ait bir yapı olan Mısır Çarşısı, 5 yıl süren restorasyon çalışmaları sonunda yeni yüzüne kavuştu. Çarşının açılışı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı.

İzmit Bakırcılar Çarşısı’nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Bakırcılar çarşısını da yeni yüzüne kavuşturacak.

Eminönü'ne Milano çarşısı geliyor!

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, Eminönü'nde Milano çarşısı gibi bir yapılanma olduğunu açıkladı.

Vişne Han Kapalı Çarşısı ile ticaretin kalbi Yıldırım'da atacak!

Yıldırım Belediyesi'nin Vişne Caddesinde yapacağı ve 128 bin 292 metrekare kullanım alanına sahip olacak Vişne Han Kapalı Çarşısı'nın bünyesinde ticari alanlar, kongre salonu, çok amaçlı salonlar ve kapalı otopark bulunacak.

Tahincioğlu, Basketbol Süper Ligi isim sponsoru oldu!

Tahincioğlu'ndan Avrupa'nın en iyi ligleri arasında yer alan basketbol Süper Ligi'ne tam destek geldi. Tahincioğlu, Basketbol Süper Ligi isim sponsoru oldu.

Düzce eski sanayi çarşısı ne olacak?

Düzce Uzunmustafa ve Kültür mahallelerinin D-100 karayolunun güney kısmında bulunan, 'eski sanayi çarşısı' dönüşüyor.

Bursa'ya Vişne Han Kapalı Çarşısı inşa edilecek!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Vişne Caddesi’nde inşa edilecek Vişne Han Kapalı Çarşısı'nın öneminden bahsetti. Edebali, yeni konutlar inşa etmenin kentsel dönüşümün sadece bir yönü olduğunu belirtti.

Diyanet'ten Terzioğlu Kampüsü Camisi'ne 2.5 milyon TL yardım!

Diyanet İşleri Başkanlığı, ÇOMÜ Terzioğlu Kampüsü'nde yapımı süren 15 bin kişilik cami inşaatına 2.5 milyon TL yardım yaptı.

Nalbantoğlu Çarşısı ne zaman tamamlanacak Haberi

Nalbantoğlu Çarşısı ne zaman tamamlanacak

Bursa'nın daha da sağlıklı, yaşanabilir bir kent olması yolundaki faaliyetlerini hızla sürdüren Büyükşehir Belediyesi, şehrin marka alanlanndan Nalbantoğlu Çarsısı'nın alt ve üst bölümlerinin yenileme çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte, Nalbantoğlu Çarşısı'nda sürdürülen düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Bursa'nın merkezinde yer alan çarşılarda ve semtlerde yenileme faaliyetlerini aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Altepe, bunlardan birinin de şehrin en eski ve marka alışveriş mekanlarından Nalbantoğlu Çarşısı olduğunu söyledi. Atatürk Caddesi'nin hemen üzerinde yer alan çarşının Büyükşehir Belediyesi'nin yetkisi dahilinde olduğunu ifade eden Başkan Altepe, "Bizler bu çarşımızı modernize etmek ve halkımızın daha iyi şartlarda alışveriş yapmasını sağlamak, buraya yepyeni bir çehre kazandırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi. 


GİRİŞ-ÇIKIŞ YENİLENDİ 


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nalbantoğlu Çarşısı'ndaki düzenlemeler...