05 / 05 / 2024

Nam şirketi adresi

Nam şirketi adresi

Nam Yönetim ve Sosyal Hizmetler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Büyükyılmaz, Osman Nuri Büyükyılmaz, Aysun Uzun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

Fırtınam İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırtınam İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçkin Kurtulmuş tarafından kuruldu.

Nam Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nam Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Özdemir ve Nafiz Özdemir ortaklığında kuruldu.

Nfc Veterinerlik Hizmetleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nfc Veterinerlik Hizmetleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Faruk İnam, Niran Parlak, Önder Çiçekoğlu ortaklığında kuruldu.

Nam Group İnşaat Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nam Group İnşaat Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Mirbey tarafından kuruldu. 

Koç Nmk İnşaat Hafriyat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Nmk İnşaat Hafriyat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Namık Koç tarafından kuruldu.

İstanbul Kerpiç Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

İstanbul Kerpiç Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Namık Stanislav Rudich ve Ilya Smirnov ortaklığında kuruldu!

Alena Granit Ve Seramik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Alena Granit Ve Seramik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Namık Sürmen, Ali Beylik ve Oğuz Arıcan ortaklığında kuruldu!

Nam Grup İnşaat Metal Limited Şirketi kuruldu! 

Nam Grup İnşaat Metal Limited Şirketi bugün Maltepe'de Asım Oğuz ve Nuy Say ortaklığında kuruldu.

Roadmap Group Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roadmap Group Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Farzın Aslanınam tarafından kuruldu.

Nesta Investment İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nesta Investment İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Arsalan Sarshar Namın, Javad Sohrabı, Saeıd Ghanbarı, Saeıd S.Varnoosfadranı ve Yasın Shahveırdı ortaklığında kuruldu.

Ustazorer Madencilik Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Ustazorer Madencilik Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Namık Kemal Zorer tarafından kuruldu.

Master Archıtect Mimarlık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Master Archıtect Mimarlık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Artur Maerov ve Nurbıı Namıtokov tarafından kuruldu.

Bir Nefes İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bir Nefes İnşaat Limited Şirketi Fatih’te   250 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet Muhammed Şahin, Alper Zeki Şahin, Namık Yüzügüleç tarafından  kuruldu.

Nam şirketi adresi Haberi

Nam şirketi adresi

Nam Yönetim ve Sosyal Hizmetler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Büyükyılmaz, Osman Nuri Büyükyılmaz, Aysun Uzun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Büyükçekmece'de kuruldu.


Nam Yönetim ve Sosyal Hizmetler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YÖNETİM ve SOSYAL HİZMETLER a.Her türlü ev, iş hanı, bina, iş merkezi, otel, toplu konut, site, alış veriş merkezlerine yönelik her türlü yönetim ve teknik hizmetlerin verilmesi. b.Gereksinim duyulan hizmetler ile ilgili olarak personel temin edilmesi. TEMİZLİK HİZMETLERİ a. Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm özel ve resmi kuruluşların, belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, sanayi ve tarım fabrikalarının, plaza ve iş merkezlerinin iç mekan ve dış çevre temizliği ile cadde, sokak temizliği ve çöp toplama hizmetlerini yapmak, çöp imha ve arıtma-ayıklama...