09 / 05 / 2024

Namık Güver kimdir

Namık Güver kimdir

Kayseri Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Namık Güver kimdir? Namık Güver, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Namık Güver, ne zamandan beri Kayseri Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Murat Tanrıöver kimdir? Hangi görevlerde bulundu?  Uzmanlık alanı nedir?

Hedef Holding A.Ş Yönetim kurulu Üyesi Murat Tanrıöver kimdir? Kaç yaşında? Murat Tanrıöver daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Murat Tanrıöver'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Murat Tanrıöver'in hayatına dair merak edilenler.

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

İhsan Gökşin Durusoy kimdir? 

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İhsan Gökşin Durusoy kimdir? İhsan Gökşin Durusoy, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İhsan Gökşin Durusoy'un biyografisi...

İhsan Gökşin Durusoy kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İhsan Gökşin Durusoy kimdir? İhsan Gökşin Durusoy, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İhsan Gökşin Durusoy'un biyografisi...

Ankara Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı iddiaları mecliste!

Ankara'da bulunan Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı ve çeşitli projelere dahil edileceği iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Karabıyık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

​​​​​​​Tarık Gürdil kimdir? 

Kiler GYO'nun Genel Müdürü Tarık Gürdil kimdir? Gürdil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Dursun Ali Kılıclı kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Kılıclı kimdir? Dursun Ali Kılıclı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Dursun Ali Kılıclı'nın biyografisi...

İnan Tanrıöver kimdir?

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi İnan Tanrıöver kimdir? Peki İnan Tanrıöver daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İnan Tanrıöver'in biyografisi... 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi MYO binası boşaltıldı!

İstanbul’da merkez üssü Silivri açıklarında gerçekleşen depremden çevre iller de etkilendi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversite’sinin binasının kolonları zarar gören Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu binası boşaltıldı….

Mehmet Hilmi Güler kimdir?

Mehmet Hilmi Güler, 2019 seçimlerinde AKP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Hilmi Güler kimdir? Mehmet Hilmi Güler, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Selahattin Gürkan kimdir?

2019 yerel seçimlerinde AKP'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçilen ve hali hazırda Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Selahattin Gürkan kimdir?

Namık Güver kimdir Haberi

Namık Güver kimdir

Namık Güver kimdir?

01.02.1975 doğumlu olan Namık Güver İlk Okul, Orta Okul ve Lise Öğrenimini Kayseri’de tamamlamıştır. Yüksek Öğrenimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirerek tamamladı.

Çalışma hayatı kronolojisi;

1996 – 2001 yıllarında özel bir inşaat firmasında Şantiye Şefliği yaptı.


2001 – 2005 yıllarında Bursa Yurt Kur Bölge Müdürlüğünde Kontrol Mühendisi olarak görev yapmıştır.


2005 -2010 yılarında Kayseri Bayındırlık ve İskân Müdürlüğü bünyesinde Kontrol Mühendisi ve Şube Müdürü olarak görev yapmıştır.


2010 yılı sonunda Çanakkale Bayındırlık ve İskân Müdürü olarak atanmıştır.


Bakanlığımız (Personel Dairesi Başkanlığı) 07.02.2014 tarih ve 1848 sayılı Atama yazısı ile Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdür V. olarak göreve başlamıştır.


Namık Güver, evli ve iki çocuk babasıdır.


İletişim bilgileri:

Adres: Mevlana Mah. Kocasinan Bulvarı No:155 

Çevreyol Üzeri KOCASİNAN/KAYSERİ 

Santral :0352 222 89 84 

E-Posta...