06 / 05 / 2024

Namiye Kamer Becerikli

Namiye Kamer Becerikli

Ceıba İstanbul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Eser, Gökhan Erden, Ali Yüksel, Namiye Kamer Becerikli ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Ataşehir, Barbaros,Ihlamur Bulvarı'nda kuruldu.

Kor Taahhüt Enerji Turizm Taşımacılık İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kor Taahhüt Enerji Turizm Taşımacılık İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Kamer Günay tarafından kuruldu.

Öz Kamer Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Kamer Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kamer tarafından kuruldu.

Vikas Turizm Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Vikas Turizm Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Fatih'te 4 milyon 496 bin TL sermaye bedeli ile Kamer Metin tarafından kuruldu.

Kamer İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamer İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayder Haqı Ism Al-Qaysı tarafından kuruldu.

Aziz Torun'un annesi Kamer Torun vefat etti!

Torunlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Aziz Torun'un annesi Kamer Torun hayatını kaybetti.

Dehul Kamer İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dehul Kamer İnşaat Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde   500 binTL sermaye bedeli  ile Mihraç Can Aydın tarafından  kuruldu.

Aydoğuş İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğuş İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Sarıyer’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamer Ateş tarafından kuruldu.

Kamer İnşaat Ticaret Ve Sanayii Anonim Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Kamer İnşaat Ticaret Ve Sanayii Anonim Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 14 milyon 395 bin 900 TL sermaye bedeli ile Ahmet Akbalık tarafından açıldı.

Bereket Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bereket Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Atasay Kamer ve Veysel Tüter ortaklığında kuruldu.

Beceri Yapı İnşaat Hırdavat Elektronik Ve Matbaa Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beceri Yapı İnşaat Hırdavat Elektronik Ve Matbaa Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Becerikli tarafından kuruldu.

KMR Kamer Yapı İnşaat Gayrimenkul Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KMR Kamer Yapı İnşaat Gayrimenkul Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tarkan Kamer tarafından kuruldu.

Becerikli İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Becerikli İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamide Becerikli tarafından kuruldu.

Atasay yurtdışında 200 mağaza açacak!

Bu yılı 870 milyon TL ciroyla kapatmayı planlayan Atasay, Asya pazarına açılmayı hedefliyor. Ailenin dördüncü kuşak temsilcisi olan Atasay CEO'su Atasay Kamer, "Hedefimiz yurtdışında 200 mağazaya ulaşmak" diyor.

Namiye Kamer Becerikli Haberi

Namiye Kamer Becerikli

Ceıba İstanbul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Eser, Gökhan Erden, Ali Yüksel, Namiye Kamer Becerikli ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Ataşehir, Barbaros,Ihlamur Bulvarı'nda kuruldu. 


Ceıba İstanbul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü İnşaat, mimarlık mühendislik taahhüt ve müteahhitlik işlerini yapmak, resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların her türlü inşaat, hafriyat ve taahhüt işlerini yapmak, binalar, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, göletler, lojmanlar, her türlü toplu konutlar, kooperatif meskenleri, ticarethaneler, istasyonlar, otogarlar, deniz limanları, hava meydanları ve demiryolları ve garları, ve petrol, doğalgaz boru hatları, kanal içme suyu, su kanalları, drenaj tesisleri, sulama ve kanalizasyon inşaatları yapmak, yaptırmak, ve bunların, restorasyon ve dekorasyon işlerini...