16 / 05 / 2024

nanfangao köprü çökme

nanfangao köprü çökme

Tayvan’da Yilan bölgesinde yer alan turistik yerlerden biri olan Nanfangao limanındaki kemerli köprü çöktü. Gerçekleşen kazada en az 10 kişinin yaralandığı ve 5 kişinin kaybolduğu iletildi..

Tayvan’da Nanfangao Köprüsü çöktü!

Tayvan’da Yilan bölgesinde yer alan turistik yerlerden biri olan Nanfangao limanındaki kemerli köprü çöktü. Gerçekleşen kazada en az 10 kişinin yaralandığı ve 5 kişinin kaybolduğu iletildi..

Amsterdam'daki bin 616 köprü 2 milyar euroya yenilenecek!

Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da çökme riski bulunan bin 616 köprü yenilenecek. Amsterdam Belediyesi 39 köprüyü daha yakından incelemeye alacak.

Irak'ın en uzun köprüsünde çökme riski var!

Irak'ta, Kerkük-Bağdat kara yolu üzerinde yer alan Dakuk Köprüsü, geçen hafta meydana gelen selde ciddi hasar gördü, köprüde çökme riski var.

Trabzon Tabakhane Köprüsü'nde yıkılma riski!

Trabzon'da kentsel dönüşüm kapsamında su borusunun patlaması sonucu çıkışında çökme meydana gelen ve yıkılma riski buluan Roma dönemine ait Tabakhane Köprüsü'nde incelemeler yapıldı.

Fransa’da 840 köprü çökme riskiyle karşı karşıya!

Fransa’da yapılan son incelemeler, yaklaşık 840 köprünün, İtalya’nın Cenova kentinde olduğu gibi her an çökme riskiyle karşı karşıya olduğunu gözler önüne serdi..

15 Temmuz Şehitler Köprüsü yenileme çalışmaları başladı!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde asfalt dökme çalışmaları başladı. Köprüye mastik asfalt dökme işlemi başlarken, asfalt çalışması havadan görüntülendi.

Hatay Uluçınar Köprüsü trafiğe kapatıldı!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 55 yıllık Uluçınar Köprüsünün köprü ayaklarında zamanla artan trafik yükü ve art arda yaşanan sel felaketleri nedeniyle meydana gelen çökme ve yıpranmalar nedeniyle trafiğe kapatılacak

Gaziantep Septimius Severus Köprüsü restore edilecek!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban ilçesinde çökme tehlikesiyle karşı karşıya olan tarihi Septimius Severus köprüsünün restitüsyon ve restorasyon çalışmalarının başladığının müjdesini verdi.

Yavuz Selim Köprüsü inşaatında hırsızlık olayı!

Geçen 2 Ekim'de 3. Köprü otoyol inşaatının Çekmeköy'deki şantiyesine giren R. asfalt dökme makinesine ait 24 adet lazer okuyucu, 18 adet koblo ve 6 adet elektronik beyni çaldı.

3. Köprü inşaatında 300 bin TL'lik malzeme çalındı!

3. köprü inşaatının şantiyesine giren hırsız, asfalt dökme makinesine ait 24 adet lazer okuyucu ve 6 adet elektronik beyini çaldı... Hırsız, 300 bin TL değerindeki elektronik malzemeleri 600 TL'ye hurdacıya sattı...

3. köprü otoyol inşaatında hırsızlık!

3. köprü otoyol inşaatının Çekmeköy'de bulunan şantiyesine giren hırsız, asfalt dökme makinesine ait 24 adet lazer okuyucu ve 6 adet elektronik beyini çaldı.

Mardin'deki çökme tehlikesi olan köprü yeniden inşa edildi!

Mardin’de çökme tehlikesi bulunan köprü yıkılarak, yerine yenisi yapıldı.Kırsal Yollar Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Mehmet Nevzat Aydın, vatandaşların can ve mal kaybına duyarsız kalmayacaklarını belirtti.

İzmir'de köprü iskelesinde çökme meydana geldi!

İzmir çevre yolunun Menemen kesimindeki köprü iskelesinin çökmesi sonucu enkaz altında kalarak yaşamını yitiren 3 işçi, Van'ın Erciş ilçesinde toprağa verildi.

nanfangao köprü çökme Haberi

nanfangao köprü çökme

Tayvan'da turistik yerlerden biri olan Nanfangao Köprüsü 1998’de halkın hizmetine açılmıştı. 

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, 140 metre uzunluğundaki Nanfangao Köprüsü'nün çökmesi sırasında köprüden geçmekte olan petrol tankeri limandaki teknelerin üzerine devrildi.  

Arama kurtarma ekiplerinin bölgeye sevk edildiği bilgisi Tayvan lideri Tsai Ing-wen tarafından bildirildi. Yapılan açıklamalarda 10 yaralı ve 5 kayıp kişi olduğu, aramaların devam ettiği bilgisine iletildi.