02 / 07 / 2024

Nanova Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adresi

Nanova Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adresi

Nanova Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nur İnuğur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Fazlı Eyüboğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Beşiktaş, Hattat Halim Sokak'ta kuruldu.

Duru Yapısal Malzemeleri Pazarlama Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Duru Yapısal Malzemeleri Pazarlama Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Duru tarafından kuruldu.

Birev Biraraba Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Birev Biraraba Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş. bugün Ataşehir’de 7 milyon TL’ye Sema Koçan  tarafından kuruldu.

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi bugün Sultanbeyli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Akbaba tarafından açıldı.

Palmic İnşaat Metal Hafriyat Nakliyat Temizlik Ve Orman Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Palmic İnşaat Metal Hafriyat Nakliyat Temizlik Ve Orman Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Şahin tarafından kuruldu.

Mdh Turizm Gıda Organizasyon Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mdh Turizm Gıda Organizasyon Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Halil Dertop ve Namık Aygün ortaklığında kuruldu.

Mzt İnşaat Hırdavat Ve Kimyevi Maddeleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mzt İnşaat Hırdavat Ve Kimyevi Maddeleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sönmez tarafından kuruldu.

Birlikbirikim Gayrimenkul Organizasyon İletişim Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Birlikbirikim Gayrimenkul Organizasyon İletişim Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş. Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Şükür tarafından kuruldu.

Civelek İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İmalat Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Civelek İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İmalat Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 9 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Avni Civelek, Asim Civelek ve Harika Civelek ortaklığında kuruldu.

Zübeyr Yiğit Demir Çelik Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zübeyr Yiğit Demir Çelik Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zübeyr Yiğit tarafından kuruldu.

Sasevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sasevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Aydın tarafından kuruldu.

Arev Endüstri Ürünleri İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arev Endüstri Ürünleri İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Engin Eyüboğlu tarafından kuruldu.

U Gıda Turizm Ve Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

U Gıda Turizm Ve Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Arslan tarafından kuruldu.

Aşar Mühendislik Müşavirlik İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşar Mühendislik Müşavirlik İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Aşar tarafından kuruldu.

Nanova Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adresi Haberi

Nanova Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adresi

Nanova Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nur İnuğur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Fazlı Eyüboğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Beşiktaş, Hattat Halim Sokak'ta kuruldu.


Nanova Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a-Şirket özellikle Nano teknolojiyle ilgili her türlü ürünün pazarlaması, satışı, uygulaması,dış ticareti,imalatı ve üretim hizmetlerini Türkiye Cumhuriyeti'nde ve aynı şekilde yurt dışında yapabilir. b-Her türlü kimyasal madde alımı,satımı,pazarlanması,ithalatı,ihracatı yapmak. c-Her türlü inşaat emlak işleri yapmak,proje ve mühendislik hizmeti yapmak.Taahhütlere ihalelere girmak. d-Şirket bu iştigal konularıyla ilgili her türlü ithalat, ihracat yapabilir, Türkiye ve yurtdışına şubeler açabilir,Bayilikler verebilir. e-Şirket, iştigal amaçlarını gerçekleştirmek için gayrimenkuller alabilir, satabilir, bankalardan ve 3. cü şahıslardan kredi kullanabilir her türlü teminat ve rehin...