02 / 10 / 2024

nar kırma etkinliği

nar kırma etkinliği

Şans, sağlık, bereket ve mutluluk getirdiğine inanılan narların kırılacağı etkinlik, 20 Mart günü saat 21:00’de Facebook, Twitter ve Instagram sosyal ağları üzerinden #narkırıyorumçünkü hashtag’i ile düzenlenecek.

GAPAS Serbest Kürsü 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi' etkinliği 27 Ocak'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yeni etkinliği 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi!' 27 Ocak tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Ceylanpınar'daki aileye 4 aylık kira desteği!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar'da kirasını ödeyemeyen aileye 4 aylık kira desteği ve kullanılamaz duruma gelen evlerinin onarımı için yardım yapılacağını belirtti.

Iars Havacılık Mühendisliği Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iars Havacılık Mühendisliği Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çiftsüren ve Asıf Rashıd ortaklığında kuruldu.

Manavgat Araştırma Hastanesi için ihaleye çıkılacak!

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Antalya'nın Manavgat ilçesinde yapılması planlanan 500 yataklı Manavgat Araştırma Hastanesi için yılbaşından sonra ihaleye çıkılacağını açıkladı.

Kırşehir Akpınar TOKİ kura çekilişi bugün!

Kırşehir Akpınar TOKİ kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Projede 141 adet daire bulunuyor.

Kuzey Cadde'de 50 dükkanın açık artırması için son 7 gün!

Kuzey Cadde'de 50 dükkan için yapılacak açık artırma ihalesi için son 7 gün kaldı. İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Kuzey Cadde projesindeki dükkanlar 27 Mayıs'ta satışa sunuluyor. 

Ahmet Arslan: Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yapıyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yaptıklarını söyledi.

İzmir Körfez Geçişi Projesi merakla bekleniyor!

İnciraltı 2. Nesil Platformu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin de hayata geçmesini istiyor.

Bözüyük Akpınar Köyü'nde tapular dağıtıldı!

Bözüyük Belediyesi İmar Müdürlüğü Akpınar Köyü'nde imar plan değişikliği ve imar uygulamasının tamamlanmasının ardından tapular hak sahiplerine verdi.

1915 Çanakkale Köprüsü için önemli kamulaştırma!

1915 Çanakkale Köprüsü için bazı taşınmazlar Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak.

Yarışmayla Yapanlar Buluşuyor 2017 etkinliği mimarları buluşturdu!

‘Yarışmayla Yapanlar Buluşuyor 2017’ etkinliği, Kaleseramik Merkez Binası, Dr. İbrahim Bodur Konferans Salonu’nda kalabalık bir mimar grubunun katılımıyla gerçekleşti.

1915 Çanakkale Köprüsü için imzalar yarın atılacak!

1915 Çanakkale Köprüsü için imzalar yarın atılacak. "Dünyanın en uzun köprüsü" olacak köprü için 18 Mart'ta yapılacak temel atma töreni öncesi Güney Kore Arazi Altyapı ve Ulaştırma Bakanı Ho-In Kang ile imza töreni düzenlenecek.

Körfez Geçişi'nde ÇED gelişmesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,, Körfez geçişi ile ilgili ÇED raporunun en geç mart ayına kadar alınacağını açıkladı.

nar kırma etkinliği Haberi

nar kırma etkinliği


Tepe İnşaat’ın rengarenk mimarisi ve alt yapısıyla dikkat çeken Narlife projesi, baharın gelişini astrolog Zeynep Turan ile yapılacak “nar kırma” etkinliğiyle kutlayacak. Şans, sağlık, bereket ve mutluluk getirdiğine inanılan narların kırılacağı etkinlik, 20 Mart günü saat 21:00’de Facebook, Twitter ve Instagram sosyal ağları üzerinden #narkırıyorumçünkü hashtag’i ile düzenlenecek. Etkinlik boyunca katılımcılar gerçekleşmesini istedikleri 3 dileği de sosyal ağlar üzerinden paylaşacak.


Astrolojinin Yılbaşı günü olarak bilinen ve baharın gelişini de temsil eden 21 Mart’a kadar düzenlenecek etkinlikle ilgili konuşan Zeynep Turan, “Tüm kadınları ve erkekleri, baharı müjdeleyen ve Tepe İnşaat’ın Narlife projesi desteğiyle düzenlenecek etkinliğe davet ediyoruz. Etkinlik boyunca kapı önlerinde kırılacak narlarla, şans ve bereket dolu günler yaşamayı temenni edecek ve hep birlikte gerçekleşmesini arzuladığımız dileklerimizi paylaşacağız.”...