15 / 05 / 2024

nar mer anonim şirketi

nar mer anonim şirketi

Nar Mer Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 1 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Hasan Şevki Mercan tarafından kuruldu...

Kuşmer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuşmer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ali Kurt ve Mustafa İsmet Kurt ortaklığında kuruldu.

Uzunpınar Girişimcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Uzunpınar Girişimcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Uzunpınar tarafından kuruldu.

Çınarpınar Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çınarpınar Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 510 bin TL sermaye bedeli ile Balat Endüstriyel Ürünler Sanayi tarafından kuruldu.

Koçpınar Jeotermal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Koçpınar Jeotermal Enerji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Geo Jeotermal Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Ömer Akyıldız Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Ömer Akyıldız Mühendislik Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Akyıldız tarafından kuruldu.

Mer Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mer Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de NSS Group Proje ve Tesis Yön. İnş. San. ve Tc. Ltd. Şti. tarafından kuruldu.

Nar Konaklama Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Nar Konaklama Ve Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Yalın HAtipoğlu tarafından kuruldu.

Akpınar Dizayn İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Akpınar Dizayn İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Akpınar tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Hacıraifoğlu tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Hakbaşpınar Gayrimenkul Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hakbaşpınar Gayrimenkul Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kılınç, Mahir Kırış ve Muharrem Başpınar ortaklığında kuruldu...

Ömer Hekim Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ömer Hekim Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Öner Hekim, Handan Hekim Seçkin, Aydan Hekim ve Özge Hekim ortaklığında kuruldu. 

nar mer anonim şirketi Haberi

nar mer anonim şirketi

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, tatil köyleri otel motel kamping oberj pansiyon dinlenme evleri terminal tesisleri plaj lokanta kafeterya ve benzeri turistik tesisleri işletmek mevcut olanları satın almak kiralamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, 4. Levent Emniyet Evleri Mahallesi Akarsu Caddesi NO:28/A adresinde faaliyete geçirildi. 1 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Hasan Şevki Mercan tarafından...