15 / 05 / 2024

Nar Mer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi

Nar Mer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi

Nar Mer Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 1 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Hasan Şevki Mercan tarafından kuruldu...

Kuşmer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuşmer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ali Kurt ve Mustafa İsmet Kurt ortaklığında kuruldu.

Çınar Sultanahmet Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Sultanahmet Turizm İnşaat Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Emin Demirel tarafından kuruldu.

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Nar Konaklama Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Nar Konaklama Ve Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Yalın HAtipoğlu tarafından kuruldu.

Mer Tasarım Proje Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mer Tasarım Proje Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  150 bin TL sermaye bedeli  ile Merve Deliktaş tarafından kuruldu.

Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Nar Grup Gayrimenkul Turizm Lojistik Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nar Grup Gayrimenkul Turizm Lojistik Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Jalıl Noorı ve Mohammad Naeem Aman ortaklığında kuruldu.

Kocaçınar Yapı Turizm Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaçınar Yapı Turizm Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kocaçınar tarafından kuruldu.

Polımer Enerji Kimya Proje İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Polımer Enerji Kimya Proje İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile özgün Talaslıoğlu ve Umut Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Ömer Ünal kaçak binalar için turizm belgesi mi aldı?

İddialara göre Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, yaptığı kaçak binalar için önce turizm belgesi aldı, daha sonra da imar barışından faydalanmak için 100 bin TL’ye yakın para yatırarak yasal hale soktu. 

Çınar 2 Group Tekel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Çınar 2 Group Tekel Turizm Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Çınar tarafından kuruldu. 

Sarıpınar Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıpınar Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL bedelle kuruldu.

Nar Mer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Nar Mer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, tatil köyleri otel motel kamping oberj pansiyon dinlenme evleri terminal tesisleri plaj lokanta kafeterya ve benzeri turistik tesisleri işletmek mevcut olanları satın almak kiralamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, 4. Levent Emniyet Evleri Mahallesi Akarsu Caddesi NO:28/A adresinde faaliyete geçirildi. 1 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Hasan Şevki Mercan tarafından...