12 / 05 / 2024

Nar Suites açılış

Nar Suites açılış

Nar Suites Pera, Nar Galata ve Nar Sophia Sultandan sonra şehrin merkezine konumlandırılmış residence tasarımına sahip olan Nar Suites Bomonti hizmete açıldı...

A101’de Bingo toz deterjanda yüzde 21, Yudum ayçiçek yağında yüzde 8 ve Pınar tam yağlı peynirde yüzde 29 indirim!

A101’de haftanın yıldızları belli oldu. Bu kapsamda, Bingo toz deterjanda yüzde 21, Yudum ayçiçek yağında yüzde 8 ve Pınar tam yağlı peynirde yüzde 29 indirim olduğu açıklandı. İşte A101 fiyat listesi 10 Ekim 2023 Salı...

Broyt Suites Caddebostan açılıyor!

Bağdat Caddesi'nin ilk oteli Broyt Suites Caddebostan yakında açılıcak. Caddeye otele ait tabelalar asılmış durumda.

Şahinbey Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami açıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Şahinbey Belediyesi, Güneykent Mahallesi’ne yaptırdığı Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami’nin açılışını yaptı.

Tüfekçioğlu Grup İstanbul’a açılıyor!

53 yıldır konut sektörüne hizmet veren Ankaralı firma Tüfekçioğlu Grup, bilgi birikimi ve tecrübesiyle İstanbul’a açılıyor. Şirket, Tabanlıoğlu Mimarlık işbirliğiyle ‘Verra Suites Beykoz’ adlı konut projesine başladı.

Pendik'te Kavakpınar Kavşağı için tünel yapılıyor!

Pendik'te Kavakpınar Kavşağı çalışması kapsamında Kavakpınar ile Orhangazi’yi birbirine bağlayacak tünelin yapımına başlandı.

Aziz Kocaoğlu'ndan Otogar-Halkapınar metrosu açıklaması!

Menemen Türkelli Atıksu Arıtma Tesisi'nin açılışında konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, 10 yıldır Bakanlık tarafından yapımı beklenen Otogar- Halkapınar metrosuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Denizli İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7 kapalı yüzme havuzu projesinden biri olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi yarın açılıyor.

Van Gürpınar'da imar yolları açılıyor!

Van’ın Gürpınar Belediyesi tarafından başlatılan yol çalışmaları kapsamında mahallelerde yeni imar yolları açılıyor.

Ağaoğlu Maslak 1453'te Atatürk heykelinin açılışı yapıldı!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Maslak 1453 projesinde Atatürk heykelinin açılışı yapıldı. Ali Ağaoğlu açılışa sevgilisi Duygu Su Gülpınar’la katıldı.

Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası 1 Nisan'da açılıyor!

Sarıyer Pınar Mahallesi'nde inşa edilen Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası 1 Nisan'da açılışa hazırlanıyor. Bina, dünyanın ilk yeşil sertifikalı kamu binası olacak.

Beylikdüzü Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi açılıyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir annenin dünyayı nasıl değiştirdiğine kanıt olan Atatürk’ün annesine ithafen Gürpınar’daki Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nin 10 Kasım’da açılışını yapacaklarını duyurdu.

Düzce Ela Bahriye Oral Bulvarı'nın devamı açılıyor!

Düzce’nin güney bölümünde Kuyumcuzade bulvarının Aydınpınar caddesi ile bağlantısını sağlayan Ela Bahriye Oral bulvarının devamı da açılıyor.

Polatlı Hanımlar Konağı açılıyor!

Geçtiğimiz haftalarda düzenlediği görkemli açılış törenleri ile Şentepe Kapalı Pazar Yeri ve Üçpınar Mesire Alanı’nı hizmete açarak dev açılışlar zincirini başlatan Polatlı Belediyesi açılışlarına ara vermeden devam ediyor.

Nar Suites açılış Haberi

Nar Suites açılış


 İstanbul’un merkezinde, Şişli Bomonti bölgesinde konumlandırılan lüks suitleriyle evinizdeki rahatlık ve sıcaklığı aratmayacak şekilde tasarlanmış, ihtiyacınız olan tüm ekipmanların sağlandığı, güvenli bir yaşam ve deneyim vaad ediyor. Her bir süitte kanepe ve düz ekran uydu TV içeren bir oturma odası bulunan Nar Suites Bomonti, beyaz mobilyaların kullanıldığı zevkli dekorasyonu ile de dikkat çekiyor. Mutfaklarında ocak, buzdolabı, elektrikli su ısıtıcısı, gerekli tüm mutfak gereçleri ve yemek alanı ile bulaşık makinesi, banyolarında çamaşır makinesi de bulunan suitler, hayatınızı kolaylaştırmak için gerekeli tüm ekipmanlarla donatılmış. Tesis bünyesinde bulunan ücretsiz özel otopark da kullanımınıza sunulan diğer imkanlar arasında yer alıyor.


 Tam donanımlı mutfak ve ücretsiz Wi-Fi bulunan, modern süitler sunan Nar Suites Bomonti, İstanbul’da alışveriş deyince ilk akla gelen popüler semtlerden Nişantaşı’na sadece 10...