05 / 05 / 2024

narin kadife projesi beyaz inşaat

narin kadife projesi beyaz inşaat

Kentsel sit alanı olarak ilan edilen Veliefendi Hipodromu'nun çevresinde yapılacak olan büyük projelerle değişim başlıyor. Çevrede yer alan fabrikalar, birer birer lüks projelere dönüşüyor...

Çerkezköy Narin Park Konut Projesi revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy Narin Park Konut Projesini değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi.

Martı GYO Çerkezköy Narin Park Konut Projesi değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Şirket portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy Narin Park Konut Projesi' ne ait değerleme raporunun revize edilmiş halini KAP'a bildirdi.

Narin Park projesinin ilk etap satışları devam ediyor!

Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesinde satışlar devam ediyor. Çerkezköy'e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Narin Park projesinde kiralama hizmeti de sunuluyor.

Narin Park projesinin ilk etabında 1+1 daireler tükendi!

Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Çerkezköy'e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Narin Park projesinde kiralama hizmeti de sunuluyor.

Narin Park Evleri'nin Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor!

Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Projenin 548 konutluk ilk etabında satışlar devam ediyor.

Narin Park Erguvan Sitesi 7 bin konuttan meydana gelecek!

TRAKYA'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Çerkezköy'e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Narin Park projesinde kiralama hizmeti de sunuluyor.

Çerkezköy Narin Park Konut Projesi değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy Narin Park Konut Projesi ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen rapor...

Diyarbakır'da Sosyal Konut projesi başladı!

Diyarbakır Sur Belediyesi 'Sosyal Konut Projesi' başlattı. Projenin tanıtımında konuşan Sur Belediyesi Eşbaşkanı Seyit Narin, 8 blok 88 daireden oluşan projenin kendi elektriğini güneş enerjisiyle sağlayacağını ifade etti.

Beyaz İnşaat Bakırköy Derby Fabrikası'nı dönüştürecek!

Beyaz İnşaat Bakırköy Kartaltepe'deki eski Derby Fabrikası'nın yerine konut inşa edecek. Narin Kadife ve Emboy İplik fabrikalarında dönüşümü bekleyen Beyaz İnşaat, önceliği Derby Fabrikası'ndan yana kullanılıyor...

Beyaz İnşaat Bakırköy Kartaltepe projesinin ilk görselleri!

Beyaz İnşaat Bakırköy Kartaltepe'de Narin Kadife Fabrikası ve Emboy İplik Fabrikası'nın yerine konut inşa edecek. İşte Beyaz İnşaat Bakırköy Kartaltepe kentsel dönüşüm projesinin ilk görselleri....

Beyaz İnşaat, Narin Kadife projesi için kentsel dönüşümü bekliyor!

Beyaz İnşaat'ın hayata geçirmeyi planladığı Narin Kadife projesi için kentsel dönüşüm çalışmalarını bekliyor. 2013 sonu satışa çıkması hedeflenen Narin Kadife projesinde satış tarihi henüz belirlenmedi...

Beyaz İnşaat Narin Kadife projesi 2013 yılı sonunda başlayacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Beyaz İnşaat, Narin Kadife arazisi üzerinde 70 metre yüksekliği bulacak bir proje hayata geçiriyor...

Martı GYO Çerkezköy Narin Park projesinin değerleme raporu!

Martı GYO, Tekirdağ Çerkezköy'deki Narin Park Konut Projesi'nin değerleme raporunu yayınladı...

narin kadife projesi beyaz inşaat Haberi

narin kadife projesi beyaz inşaat


Zeytinburnu Veliefendi Hipodromu'nun çevresi başlayan ve planlanan projelerle birlikte değişiyor. Veliefendi Hipodromu'nun çevresinde yer alan fabrikalar birer birer konut projesine dönüştürülüyor.


Geçtiğimiz günlerde 1 Nolu Kültür Varlıkları Koruma Kurulu 612 bin metrekarelik Veliefendi Hipodromu'nu kentsel sit alanı olarak ilan etmişti.


İBB'nin Çırpıcı Şehir Parkı projesinden sonra, Veliefendi Hipodromu'nun da proje kapsamında yer alacağı, alanın kültürel miras olarak korunacağı söylendi.


İşte Veliefendi Hipodromu çevresinde başlayan ve planlanan projeler;



1) Doğa Şehircilik 10 yıl sonra Pruva 34 projesine başladı


Doğa Madencilik, Veliefendi Hipodromu'nun önünde yer alan Sümerbank arazisini 2004'te özelleştirmeden 44 milyon dolara almıştı. 10 yıl sonra projeye başlayan Doğa Şehircilik projesinin adını Pruva 34 koydu. 


87 dönümlük arazide yükselen Pruva 34 projesi 7 rezidans, 2 otel ve 1 apart otel bloğu olmak üzere 10 blok...