05 / 05 / 2024

Narlıdere imar

Narlıdere imar

Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur, Narlı ve Çatalkaya Mahallelerinin neticelenen mevcut yapılaşma durum çalışmalarının iki ay süreyle askıda kaldığını ve de vatandaşların bilgisine sunulduğunu söyledi.

İzmir Narlıdere Sahilevleri'ndeki imar planı askıda! 7 bin 30 metrekarelik parselin statüsü değişti!

İzmir Narlıdere Sahilevleri’ndeki eğitim alanını özel eğitim alanına dönüştüren İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının planları onaylandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattı için hazırlanan imar planları onaylandı. 

Fahrettin Altay- Narlıdere Metrosu ne zaman tamamlanacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin temelini attığı Narlıdere Metrosu'nda 7.2 kilometre uzunluğundaki hat, kısaca "TBM" adı verilen 2 tünel açma makinesiyle günde 20 metre kazılarak aşılacak. Metronun yapım süreci 42 ay olarak planlandı.

Narlıdere Metrosu'nun inşaatı yarın başlayacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Narlıdere Metrosu'nun 42 ayda tamamlanacağı açıklandı. Yapım çalışmaları kapsamında TBM ve Balçova istasyonunun inşası yarın başlayacak.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metro Hattı'nın temeli atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 1 milyar TL'lik F. Altay-Narlıdere metro hattının temelini törenle attı.

Narlıdere metro inşaatı 9 Haziran'da başlıyor!

İzmir Metrosu’nu Narlıdere’ye ulaştıracak dev projede imzalar atıldı. Metro toplamda 7 duraktan meydana gelecek.

İzmir Narlıdere Metrosu, Gülermak'a emanet!

İzmir'in 180 kilometreye ulaşan raylı sistem ağı büyümeye devam ediyor. F.Altay-Narlıdere Kaymakamlık arası metro hattının yapımını Gülermak üstlendi...

Narlıdere Belediyesi'nden 4.1 milyon TL'ye satılık 4 işyeri!

Narlıdere Belediyesi, Narlı Mahallesi'ndeki 4 işyerini ihale ile satıyor. İhale 22 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Narlıdere Metrosu'nun 2. aşama ihalesi yarın!

Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının yapımı için başlattığı ihale sürecinin ikinci aşaması yarın yapılacak.

Ankara'da Narlıdere dönüşümü anlatıldı!

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur bir takım ziyaretler ve görüşmeler yapmak için CHP Narlıdere ilçe örgütüyle birlikte gittiği Ankara’ya programı dahilinde Narlıdere’nin 2. İnönü, Atatürk Mahallesi, Narh ve Çatalkaya Mahallelerinin Kentsel dönüşümü anlatıldı.

Narlıdere Metrosu'nun 2. aşama ihalesi 13 Nisan'da!

Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının yapımı için 30 Mart'ta gerçekleştirileceği açıklanan 2. aşama ihale tarihi, firmalardan gelen talep üzerine 13 Nisan'a ertelendi.

Fahrettin Altay-Narlıdere metrosu için son adım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının yapımı için başlattığı ihale sürecinin ikinci aşamasını 30 Mart tarihinde yapacak. 

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda son durum!

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda çalışmalar devam ediyor. Metro hattı'nda yeni ihalenin Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Narlıdere imar Haberi

Narlıdere imar

Meclisin bir numaralı gündem maddesi olan Kentsel dönüşüm konusunda açıklamalar yapan Batur, Narlı ve Çatalkaya Mahallelerinin neticelenen mevcut yapılaşma durum çalışmalarının iki ay süreyle askıda kaldığını ve vatandaşların bilgisine sunulduğunu söyledi. Batur" Narlı ve Çatalkaya mahallerinde hali hazır haritalarında bulunan bilgilere, 74 kişi itiraz etti. 

Hem arazi mülkiye durumu ve bu itirazların değerlendirilmesi için kentsel dönüşüm büromuz çalışmalarını yürütecek. 


Tabi kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili meclise her ay bilgi veriyoruz. Yavaş yavaş ilerliyoruz. Bu yavaşa ilerleyiş kimsenin moralini bozmasın mühim olan tüm işlemleri doğru ve yasalara uygun olarak yapmak. 2.İnönii mahallemizi de askıya çıkarmıştık. Bugüne kadar 170'e yakın itiraz var. Bu itirazlarda gerekli şekilde incelenerek komisyona iletilecek. 

Atatürk mahallemizde ise kentsel dönüşüm iletişim merkezi olarak faaliyet gösterecek olan konteynırımızı bekliyoruz. Konteynırın gelmesinin...