27 / 04 / 2024

Ankara'da Narlıdere dönüşümü anlatıldı!

Ankara'da Narlıdere dönüşümü anlatıldı!

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur bir takım ziyaretler ve görüşmeler yapmak için CHP Narlıdere ilçe örgütüyle birlikte gittiği Ankara’ya programı dahilinde Narlıdere’nin 2. İnönü, Atatürk Mahallesi, Narh ve Çatalkaya Mahallelerinin Kentsel dönüşümü anlatıldı.



Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur bir takım ziyaretler ve görüşmeler yapmak için CHP Narlıdere ilçe örgütüyle birlikte gittiği Ankara’ya programı dahilinde Narlıdere’nin 2. İnönü, Atatürk Mahallesi, Narh ve Çatalkaya Mahallelerinin Kentsel dönüşümü modelini anlatmak için Çevre ve Şehircilik Bakanlığında düzenlenen toplantıya katıldı.

Toplantıda konuşan Batur, “Narlıdere’miz için Kentsel Dönüşüm’de son aşamaya geldik. Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürümüz Vedat Gürgen ve Çevre ve Şehircilik Bakanhğı Alt Yapı Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolath’nm katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda Narlıdere’nin kentsel dönüşüm modeli ile ilgili bilgilendirmelerde bulunduk. Narlıdere’nin kentsel dönüşüm taslak planlarının en son hali, hak sahipliği listeleri ve tüm proje detayları ile kapsamlı yaptığımız sunum iki buçuk saat sürdü" dedi.

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK
Yapılan toplantıda 2 buçuk saatlik sunum ardından müdürlerin kendilerine süreci en kısa sürede sonuçlandıracaklarını ifade ettiklerini belirten Batur, ''Bir ilçe belediyesinin böylesine kapsamlı, detaylı ve ayakları yere basan bir şekilde proje hazırlamasından duydukları memnuniyeti dile getiren Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürümüz Vedat Gürgen, Bakanlıkça en kısa sürede değerlendirerek, sonuçlandıracaklarını ifade etti. Biz de sonucu beklediğimizi kendisine ifade ettik. Ayrıca, kentsel dönüşüm çalışmalarının uzun ve zorlu aşamalardan sonra bu noktalara gelmesinde büyük katkıları olan ve Kentsel dönüşüm malarımıza gönülden inanan sakinlerimiz başta olmak üzere, Mahalle temsilcilerimiz, Kooperatiflerimiz, belediye meclis üyelerimiz, dönüşüm mahallelerimizin muhtarları, belediye bürokratlarımız ve geçen herkese teşekkür ederim'' dedi.
 


Geri Dön