28 / 04 / 2024

Narlife bahçeli daire

Narlife bahçeli daire

İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat’ın, Maltepe’de inşa ettiği Narlife projesi, konut sahibi olmak isteyenleri doğa içinde, bahçeli bir hayata davet ediyor. Projede fiyatlar 705.000 TL ile 967.000 TL arasında değişiyor.

İşbaraalp Aslan: Devlet Bahçeli Köprüsü Adana'nın itibar projesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı İşbaraalp Aslan, Devlet Bahçeli Köprüsü'yle ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü'nün altyapı çalışmaları hızlandı!

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin dev projeleri arasında yer alan bin 625 metre uzunluğundaki Devlet Bahçeli Köprüsü'nün inşaat sahasındaki altyapı çalışmaları Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekiplerince yoğun şekilde yürütülüyor.

Ege Yakası'nın bahçeli ve teraslı evlerinde 365 gün Ege tatili!

Sinpaş GYO ’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği Ege Yakası’nda, sınırlı sayıdaki bahçeli ve teraslı daireler için erken rezervasyon günleri başladı.

Ege Yakası'nda bahçeli ve teraslı dairelere özel ödeme planı!

Sinpaş GYO'nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul'un İstanbul Atakent'te geliştirdiği Ege Yakası'nda, yeni satışa sunulan bahçeli ve teraslı daireler de özel ödeme planı ile Ege sevenleri bekliyor.

Ege Yakası Atakent'te sınırlı sayıda bahçeli ve teraslı daireler!

Sinpaş GYO’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği EgeYakası’nda, sınırlı sayıdaki bahçeli ve teraslı daireler için erken rezervasyon günleri başladı.

Cadde Flora Bahçekent daire fiyatları!

Cadde Flora Bahçekent daire fiyatları 204 bin TL'den başlıyor. 3. Havalimanı’na ve Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın bir bölgede yükselen projede toplam 260 adet ticari ünite yer alıyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Başakşehir Avrupark Bahçekent daire fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen projede fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent daire fiyatları , dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Avrupark Bahçekent ‘te yer alan dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor.

Emlak Konut Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 1.394 daire ve 86 ticari ünitenin yer aldığı proje 500 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Avrupark Bahçekent daire görselleri!

Avrupark Bahçekent projesi Bahçeşehir’e 5 dakika kadar uzaklıkta yükseliyor. Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği projede home office satışları 1 sene sonra başlayacak. İşte Avrupark Bahçekent daire görselleri...

Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Avrupark Bahçekent daire fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. Toplam 1.394 adet daireden oluşan projede 86 adet ticari ünite yer alıyor. Proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesi ile yükseliyor.

Türk toplumunun hayali bahçeli havuzlu villa!

Türk toplumunun en büyük hayali bahçeli ve havuzlu bir villada oturmak. Ev eşyasında birinci tercih ise hiç tartışmasız televizyon. Aksigorta'nın araştırması, Yöntem Araştırma tarafından yüz yüze anket tekniğiyle yapıldı.

Evvel İstanbul'da balkonlu, bahçeli ve teraslı evler!

Yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’de ‘Evvelce nasılsa, Evvel İstanbul’da fazlasıyla’ sloganıyla geliştirilen EVvel İstanbul, sakinlerine özledikleri mahalle yaşamını sunuyor. Evvel İstanbul'da balkonlu, bahçeli ve teraslı evler...

Narlife bahçeli daire Haberi

Narlife bahçeli daire

İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat’ın, Maltepe’de inşa ettiği Narlife projesi, konut sahibi olmak isteyenleri doğa içinde, bahçeli bir hayata davet ediyor. Uygun peşinatlar ve yarısı teslimde ödeme avantajıyla 705.000 TL ile 967.000 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan bahçeli daireler, 2015 yazını kendi bahçesinde geçirmek ve doğa içinde bir yaşama sahip olmak isteyen sakinlerini bekliyor. Narlife projesi, örnek bahçeli daireleri görmek ve avantajlardan yararlanmak isteyenleri 25 Kasım 2014 tarihine kadar satış ofisine davet ediyor.


Kaliteli ve şık yaşamın kapılarını planlanandan bir yıl önce teslim ettiği C Blok ile açan, rengarenk mimarisi ve alt yapısıyla dikkat çeken Narlife; doğayla iç içe olmak, denizin mavisinde kaybolmak ve huzur içinde vakit geçirmek isteyen sakinlerine alışılmışın dışında bir yaşam alanı sunuyor. Sahil Yolu’na...