02 / 05 / 2024

Narlife etkinlikleri

Narlife etkinlikleri

Yeni yıla girerken evlerde de bir hareket başladı. 2015 yılbaşı için evinizi renklendirmek isteyenler için Narlife Komşum'un birkaç dekorasyon önerisi olacak.İşte Narlife'tan yılbaşı dekorasyon önerileri...

Narlife 20 Aralık'ta Refika Birgül'ün mutfağına konuk oldu!

Narlife 20 Aralık'ta Refika Birgül'ün mutfağına konuk oldu. Narlı tariflerini paylaşan sosyal medya takipçileri, Narlife ev sahipleri ve komşum platformu üyeleri ile 20 Aralık’ta Refika’nın Mutfağı’na konuk olarak bir günlük workshop gerçekleştirildi.

Narlife komşuluk bağlarını güçlendirecek platform kurdu!

İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat güvencesiyle Maltepe’de oluşturulan Narlife projesi, komşuluk bağlarını güçlendirmek amacıyla “Komşum Platformu”nu faaliyete geçirdi. Narlife komşuluk bağlarını güçlendirecek platform kurdu.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

Eskişehir'de İnşaat Mühendisliği Etkinlikleri başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ‘İnşaat Mühendisliği Haftası Etkinlikleri’ başladı. İnşaat Mühendisliği haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bowling Turnuvası ise 17 aralık tarihinde gerçekleşti.

Kuşadası Belediyesi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülünü Aldı!

Kuşadası Belediyesi'ne "En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülü" Adana Yumurtalık Ayas Plajı'nda düzenlenen 2015 Yılı Mavi Bayrak Ödül Töreni ile verildi.

Narlife'ta yaşam başladı!

Mimar Nevzat Sayın imzasını taşıyan ve Tepe İnşaat'ın Maltepe'de inşa ettiği Narlife, ilk sakinlerini ağırlamaya başladı. Proje A ve B bloklarıyla sakinlerine yaşamın kapılarını açtı.

Narlife'ta A ve B blokları teslim edildi!

Mimar Nevzat Sayın imzasını taşıyan ve Tepe İnşaat'ın Maltepe'de inşa ettiği Narlife, ilk sakinlerini ağırlamaya başladı. Altyapısı ve sağlık odaklı yaşam alanlarıyla, sakinlerini modern ve prestijli bir yaşam konsepti ile buluşturdu.

Maltepe Narlife’ta yaşam başladı!

Ünlü mimar Nevzat Sayın imzasını taşıyan ve renk uzmanları ile oluşturulan özel konsept dış mimarisi ile dikkat çeken Narlife, ilk sakinlerini ağırlamaya başladı.

Alanya'da Turizm Haftası etkinlikleri başladı!

Alanya'da Turizm Haftası ve Aşçılar Bayramı etkinlikleri başladı. ALTİD Başkanı Burhan Sili, yaptığı konuşmasında, “2020’lerde dünya ziyaretçi girişi sıralamasında ülke olarak ilk 5 arasında bulunacağımızı öngörmek mümkün” dedi.

Mimarlar Derneği Nisan ayı etkinlikleri!

Mimarlar Derneği etkinlikleri kapsamında, Nisan ayının 2015 etkinliği olan Mimar Sinan haftası, 6 - 12 Nisan tarihleri arasında kutlanacak.

Narlife'tan yılbaşı dekorasyon önerileri!

Yeni yıla girerken evlerde de bir hareket başladı. 2015 yılbaşı için evinizi renklendirmek isteyenler için Narlife Komşum'un birkaç dekorasyon önerisi olacak.İşte Narlife'tan yılbaşı dekorasyon önerileri...

Narlife etkinlikleri Haberi

Narlife etkinlikleri

Yeni yıla girerken evlerde de bir hareket başladı. 2015 yılbaşı için evinizi renklendirmek isteyenler için Narlife Komşum'un birkaç dekorasyon önerisi olacak.


Renkli ve parlak karton şapkaları, üfleyince uzayan düdükleri giriş kapınızın yanında hazır etmeyi unutmayın. Hem ev halkına hem de gelen konularına da çocuksu bir keyif yaşatmak için bire birdir bu eski yılbaşı süsleri. 


Daha yeni 2015 yılbaşı dekorasyon fikirlerimize gelince;


Bu sene yılbaşında kırmızı konseptini neredeyse hiç göremiyoruz. 2015 yılbaşı dekoru tam anlamıyla gösteriş ve parıltılarla dolu.


Altın ve gümüş süslemeler ile siyah ve beyaz renkler hakim olacak.




Simli ve ışıltılı, altın yaldızlı mumlar, balonlar, çiçekler süslemelerde yer alan diğer detaylar.


Sizler de yılbaşı dekorasyonunuzu 2015 stiline uydurarak hazırlayabilirsiniz.



Yılbaşı ağacı: Ağacı koyacağınız yeriniz çok yer kaplayacaksa bir çam ağacı alamadıysanız, bu pratik dekorasyon alternatiflerine...