17 / 05 / 2024

narlife teslimler

narlife teslimler

Narlife projesinin deniz manzaralı C bloğunda yer alan 3+1 bahçe dubleksi ve 4+1 daireleri 655.000 TL ile 793.000 TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Kampanya dahilinde, 1 yıl erken teslim, aidat ödememe avantajı sağlanıyor..

Narlife Maltepe detaylı fiyat listesi! 31 Ocak'a kadar!

Tepe İnşaat'ın Narlife Maltepe projesinde fiyatlar 165 bin TL'den başlıyor. Banka kredili ödemelerin yapılabildiği Narlife'ta teslimler 30 ay sonra yapılıyor...

Narlife Maltepe'de 160 bin liraya! Fiyat listesi!

Maltepe'de yer alan Narlife konut projesinde fiyatlar 160 bin liradan başlıyor. Banka kredili ödemelerin yapılabildiği projede teslimler 30 ay sonra yapılıyor...

Palladium Tower’da teslimler başladı, kapılar ekim ayında açılıyor!

Palladium Tower’da teslimler başladı, kapılar ekim ayında açılıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Anadolu Yakası Ataşehir’de hayata geçirilen nitelikli ofis projesi Palladium Tower’ da teslimler geçen ay başladı.

İnanlar İnşaat Terrace Tema'da teslimler Ekim'de!

İçinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu İnanlar İnşaat Terrace Tema'da teslimler Ekim'de...

Koru Florya teslimler ne zaman?

Koru Florya teslimler ne zaman sorusuna yanıt olarak hemen teslim cevabı veriliyor. İstanbul Avrupa yakası Bakırköy ilçesine bağlı Florya bölgesinde yaşama geçirilen projede 298 adet daire ve 301 adet mağaza yer alıyor...

Narlife, Komşum Platformu faaliyete geçti!

Tepe İnşaat güvencesiyle İstanbul Maltepe hayata geçirile Narlife projesi, komşuluk bağlarını güçlendirmek için Komşum Narlife Komşum Platformu'nu faaliyete geçirdi. Bu platform sayesinde site içerisindeki komşular her an iletişim halinde olacak...

Narlife projesinde komşuluk bağlarını geliştirmek için yeni platform!

Tepe İnşaat güvencesiyle İstanbul Maltepe hayata geçirile Narlife projesi, komşuluk bağlarını güçlendirmek için Komşum Narlife Komşum Platformu'nu faaliyete geçirdi. Bu platform sayesinde site içerisindeki komşular her an iletişim halinde olacak.

Eclipse Maslak'ta teslimler 6 ay erken başladı!

Artaş İnşaat, erken teslimlerle tamamladığı 10 projenin ardından Eclipse Maslak projesini de belirttiği tarihten 6 ay önce teslim ediyor. Tüm çalışmalarının tamamlandığı projede teslimler 19 Temmuz günü başladı.

Eclipse Maslak'ta teslimler 6 ay erken başladı!

Artaş İnşaat, erken teslimlerle tamamladığı 10 projenin ardından Eclipse Maslak projesini de belirttiği tarihten 6 ay önce teslim ediyor. Tüm çalışmalarının tamamlandığı projede teslimler 19 Temmuz Cumartesi günü başladı.

Sağlıkkent'te teslimler başladı!

İttifak İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Sağlıkkent'te teslimler başladı. 21 bin metrekare alan üzerine kurulu projede 10 blokta toplam 577 daire bulunuyor. En düşük daire tipi 79 metrekare 2+1 olarak konumlanıyor.

Mira Kurtköy'de teslimler 5 ay sonra!

Yıllardır İstanbul'un prestijli bölgelerinde doğayla modern yaşamı buluşturan Beşyıldız Grubu, yıldızların en mükemmeli olarak tasarlanan yeni yıldızı Mira Kurtköy projesiyle ışık saçıyor.Mira Kurtköy'de teslimler 5 ay sonra yapılacak.

Q Bahçe projesinde teslimler başlıyor!

Erguvan İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen 98 konutluk Q Bahçe projesinde, teslimler başlıyor, inşaatına Mayıs 2013'de başlanan projenin Aralık 2014 olarak duyurulan teslim tarihi, 6 ay öne çekildi.

Narlife’tan komşuluk bağlarını güçlendirecek platform!

Narlife komşuluk bağlarını güçlendirecek platform kurdu. İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat güvencesiyle Maltepe’de oluşturulan Narlife projesi, komşuluk bağlarını güçlendirmek amacıyla “Komşum Platformu”nu faaliyete geçirdi.

Narlife Komşum Platformu'nu hayata geçirdi!

İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat güvencesiyle Maltepe’de oluşturulan Narlife projesi, komşuluk bağlarını güçlendirmek amacıyla “Komşum Platformu”nu faaliyete geçirdi. Narlife komşuluk bağlarını güçlendirecek platform kurdu.

Narlife komşuluk bağlarını güçlendirecek platform kurdu!

İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat güvencesiyle Maltepe’de oluşturulan Narlife projesi, komşuluk bağlarını güçlendirmek amacıyla “Komşum Platformu”nu faaliyete geçirdi. Narlife komşuluk bağlarını güçlendirecek platform kurdu.

narlife teslimler Haberi

narlife teslimler

İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat’ın 43 yılı aşan tecrübesi ve ilke edindiği kalite standardı ile Maltepe’de oluşturduğu yaşam alanının en yeni halkası olan Narlife, 609 adet konuttan oluşuyor. Proje, doğayla iç içe olmaktan zevk alanların, denizin mavisinde kaybolmaktan mutluluk duyanların ve huzur içinde zaman geçirmek isteyenlerin aradığı tüm renkleri bir arada sunuyor.


Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, teraslı ve bahçeli daire seçeneklerinin bulunduğu Narlife projesinde yer alan daire fiyatları konumuna ve daire planlarına göre 183.000 TL ile 895.000 TL arasında değişiklik gösteriyor.


Minimum %5 peşinat, Nisan 2014’te %20 peşinat ve maksimum %75 banka kredisi ödeme planı ile satışa sunulan C bloğundan ev sahibi olmak isteyenler Yapı Kredi Bankası, İşbankası, Akbank ve Garanti Bankası’ndan 60 ay süresince %0.72, 120 ay süresince...