05 / 05 / 2024

narova yapıtek fiyatları

narova yapıtek fiyatları

İzmir Bornova'da, 80 bin metrekare arazi üzerinde, 9 blok ve 1100 konut olarak planlanan Narova komşuları güzel bir yaz akşamında "Yaza ve yeni komşularımıza merhaba" partisinde bir araya geldi.

Mini Countryman’in Eylül 2023 fiyatları tek tek fiyatları! Zamsız fiyatlar şok etti!

Mini Countryman’in merakla beklenen Eylül 2023 fiyatları tek tek fiyatları açıklandı. Tek bir lira bile zam gelmeyen Countryman’in Eylül fiyatlarını görenler şok oldu...

Narova 6. Etap'ta 2+1'ler 5 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Yapıtek İnşaat imzasıyla İzmir Bornova'da hayata geçirilen Narova 6. Etap'ta 2+1'ler 5 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Öztürk Yapıtek Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Yapıtek Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Öztürk tarafından kuruldu.

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Tanyeri ve Turgut Altun ortaklığında kuruldu.

Sabit fiyat uygulaması bitti, fiyatlar uçtu! Marketler tek tek fiyat değiştirdi!

Ocak ayında başlattıkları sabit fiyat uygulamasını sona erdiren zincir marketler tek tek fiyatlarını güncelliyor. Temel gıdadan, temizlik ürünlerine raflarda etiketler baştan aşağı değişti. Bazı marketler 95 bazıları ise 150 üründe fiyat artışına gitti.

Almanya'da yapı malzemeleri fiyatlarında 1949'dan beri en yüksek artış!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Almanya'da inşaat malzemelerinin fiyatları  1949 yılından beri en yüksek artışı gösterdi.

Villa Narova'da 5.7 milyon TL'ye satılık villa! Yeni proje!

Yapıtek tarafından İzmir'de hayata geçirilen Villa Narova projesinde yer alan villanın satışları başladı. 5 adet villanın yer aldığı projede villa fiyatları 5 milyon 700 bin TL'den başlıyor. 

Yapıtek Yol İnşaat Proje Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtek Yol İnşaat Proje Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Altıbağ tarafından kuruldu.

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirer, Ali Murat Aydın ve Behçet İlkbahar tarafından kuruldu...

Teknik Yapı'dan yüzde 30 indirim kampanyası!

Konut kredi faizinin yüzde 1.28’e indirmesine destek veren Teknik Yapı 2018 fiyatlarıyla satışta olan daire fiyatlarındaki indirim oranını yüzde 30’a çıkardı ve ara ödemeleri kaldırdı.

Rize Fırtına Vadisi'ndeki 26 kaçak yapı tek tek yıkılacak!

Rize'nin Ardeşen ilçesinde bulunan kaçak yapıların yıkılmasına karar verildi. Fırtına Vadisi'nde yer alan 26 kaçak yapının yıkımına gelecek hafta başlanacak.

Ödül Yapı Alyans fiyatları!

Ödül Yapı Alyans fiyatları haberimizde yer alıyor. Kayseri İldem bölgesinde hayata geçirilen projede 144 konut bulunuyor.

Genpa Yapıtek İnşaat Ambalaj Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genpa Yapıtek İnşaat Ambalaj Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Şen tarafından kuruldu. 

narova yapıtek fiyatları Haberi

narova yapıtek fiyatları

İzmir Bornova'da, 80 bin metrekare arazi üzerinde, 9 blok ve 1100 konut olarak planlanan Narova'nın ilk etabının ev sahipleri, bir yaz akşamında, inşaat alanının yanındaki satış ofisi bahçesinde bir araya geldiler. Aileleri ve dostlarıyla birlikte davete katılan ev sahipleri, yeni komşularını tanıma fırsatı buldu. Ailelerin sohbetleri, çocukların parktaki kahkahaları, nostaljik müzik ve özel Narova ikramları ile geçen gece öyle çok beğenildi ki Narova ekibi sık sık bu tip davetler yapma kararı aldı.


Çok keyifli geçen geceye katılan Narovalılar, inşaat alanını da ilgiyle incelediler. Oldukça hızlı süren inşaat hakkında yetkililerden bilgi aldılar. Gece, yeni kurulmuş dostlukların tadıyla...