19 / 05 / 2024

Narsa İmalat İnşaat iletişim

Narsa İmalat İnşaat iletişim

Narsa İmalat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlker Emre Sade tarafından kuruldu.

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkez nakli yapıldı! 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.  Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Karaca İmalat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca İmalat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Karaca tarafından kuruldu. 

Teknofat Makina İmalat İnşaat Nakliye Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknofat Makina İmalat İnşaat Nakliye Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Cengiz tarafından kuruldu.

Vohal Çelik Metal İmalat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vohal Çelik Metal İmalat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Yumruk tarafından kuruldu.

Kmc Dizayn İnşaat İmalat Satın Alma Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kmc Dizayn İnşaat İmalat Satın Alma Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te Ziya Şahinbaş tarafından kuruldu.

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Nadrmohammadı Moghad ve Mohammakmahdı Mohsenı ortaklığında kuruldu.

Narsa İmalat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Narsa İmalat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlker Emre Sade tarafından kuruldu.

Relıant Endüstri Tesisleri Mühendislik İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Relıant Endüstri Tesisleri Mühendislik İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Akgün ve Osman Akgün tarafından kuruldu.

Ali Osman Keçici Silis Kumları İmalat İnşaat Madencilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Osman Keçici Silis Kumları İmalat İnşaat Madencilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Keçici tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Anadolu Tower İmalat İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anadolu Tower İmalat İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şeref Diler ve Bülent Çoban ortaklığında 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Okkalar İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 40 yıllık tecrübesiyle Okkalar İnşaat ve İklimlendirme sektörünün gelişmesi için faaliyet gösteren ve sektör temsilcilerini buluşturan İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD), 360 derece entegre iletişim hizmeti için Feveran İletişim’i tercih etti.

Yazıcı Dekorasyon Mobilya İmalat İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yazıcı Dekorasyon Mobilya İmalat İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cemil Yazıcı Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Taksim, Tomtom Mahallesi, Akansu Sokak'ta açıldı.

Narsa İmalat İnşaat iletişim Haberi

Narsa İmalat İnşaat iletişim

Narsa İmalat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlker Emre Sade tarafından kuruldu.

Narsa İmalat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirket amaç ve konusu başlıca şunlardır; 1. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak, yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek. 2. İnşaat projelerinin geliştirilmesi, satışa yönelik bina projeleri için mali, teknik ve fiziksel araçların bir araya getirilmesi suretiyle konut veya diğer amaçlı kullanıma yönelik bina projelerinin organize edilmesi, ikamet amaçlı olan veya olmayan binaların inşaatı, mevcut ikamet amaçlı olan veya ikamet amaçlı olmayan binaların yeniden düzenlenmesi veya yenilenmesi, açık havada yapılan sporlara uygun tesislerin ve...