05 / 05 / 2024

Narven Termal ne zaman teslim

Narven Termal ne zaman teslim

İlk etabının 2015 yılı aralık ayında tamamlanması beklenen Türkiye’nin en büyük termal tesisi Narven Termal Kasaba, yeni yıla girmeden hisseli gayrimenkul tapusu satın almak isteyen misafirlerine uzun vade seçenekleri sunuyor.

Narven Termal'ın ilk etabı 2015'te teslim edilecek!

Narveıı Termal'in hedefi 2 milyon kişi Doğası ve şifalı sularıyla turizmin yükselen değeri olan Bolu'da 250 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen Narven Termal, yılda 2 milyon turist ağırlamayı hedefliyor

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Bolu Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 503'e ulaştı!

Bolu'nun önemli turizm tesislerinden biri olan Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 408'den 503'e ulaştı.

Körfez Termal Devre Mülk projesindeki 444 devre mülk 5,7 milyona satıldı!

Körfez GYO, Körfez Termal Devre Mülk projesinde yer alan toplam ekspertiz değeri 4 milyon 511 bin TL olan 444 adet devre mülkü Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler ve Devre Mülk İşletmeciliği'ne KDV dahil 5 milyon 728 bin 677,33 TL'ye sattı...

Çanakkale Çan'da 13 milyon TL'ye satılık termal otel!

Çan Belediyesi'ne ait 4 yıldızlı Termal Otel & SPA İşyeri mevcut olan bütün ekipmanları ve arsası satılıyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

Bursa Orhaneli'ne 2 termal otel geliyor!

Bursa Orhaneli Devlet Hastanesi'ne kaplıca suyu getirilerek fizik tedavi merkezi kurulacak. İlçeye 2 bin yatak kapasiteli iki termal otel inşa edilecek.

Hüseyin Tosun termal otel bilmecesine son noktayı koydu!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2012 yılında jeotermal turizm amacıyla özel bir şirkete satılan Şehitlioğlu Mahallesi Çakırca Mevkii’ndeki araziyi tekrar Kula Belediyesi’ne kazandırarak Termal Otel ve sosyal yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

Kentplus Yalova teslimleri ne zaman?

1001 konut, devremülk, 1000 yatak kapasiteli beş yıldızlı üç termal otel ve AVM alanından oluşan Kentplus Yalova projesinde avantajlı satışlar sürüyor. Peki, Kentplus Yalova teslimleri ne zaman?

Kütahya Ilıca Termal Tatil Köyü'nün ihalesi Mart'ta!

Kütahya'da 510 yatak kapasiteli olarak inşa edilecek Termal Tatil Köyü projesi Gediz Belediye Meclis Üyeleri'ne tanıtıldı. Projenin Mart ayında ihaleye açılacağı belirtildi.

Narven Thermal Spa, Avaya'yı tercih etti!

Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası olan Narven Thermal Spa; verimliliğin artırılması, ağ maliyetlerinin azaltılması ve müşteri deneyiminin geliştirilmesi için Avaya’nın iletişim ve ağ çözümlerini tercih etti.

Darüşşafaka Yakacık Rezidans sakinleri Narven’de ağırlandı!

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sayın Ahmet Baysal, Darüşşafaka Yakacık Rezidans sakinlerini Türkiye’nin ilk Termal Sağlık Kasabası Narven’de ağırladı. Huzurevi sakinleri Narven’de doğa ile iç içe keyifli bir gün geçirdi.

Narven Termal Sağlık Kasabası açıldı!

Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası Narven Bolu’da misafirlerini ağırlamaya başladı. Narven’in Bolu ekonomisine katkısı proje tamamlandığında yılda 100 milyon TL’ye ulaşacak.

Narven’in birinci etap ilk bölümü tamamlandı!

Bolu’da 250 milyon dolarlık yatırımla kurulan, Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası Narven’in birinci etap ilk bölümü tamamlandı.

Akropol Termal Şehir'de devre konut satışları sürüyor!

Termal turizm sektörüne yeni bir soluk getiren Akropol Termal Şehir'de devre konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. Akropol Termal Şehir turizm sektöründe alışılmışın dışına çıkarak, konut sahiplerine yaşanabilir bir 'termal şehir' imkânı sunuyor.

Narven Termal ne zaman teslim Haberi

Narven Termal ne zaman teslim

Bolu Narven Termal’de daire fiyatları, metrekare büyüklüklerine göre 7 bin TL ile 25 bin TL arasında değişiyor. Üç nesil dört mevsim tatil imkanı veren bu ömürlük projeden birer haftalık zaman dilimlerinde hisseli tapu almak isteyenlere anlaşmalı bankalar üzerinde 36 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Narven’de yaklaşık 50 bin metrekarelik alan sağlık ve sosyal donatılara ayrıldı. Proje, kasaba meydanı, villaları, rezidansı, oteli, fizik tedavi ve rehabilitasyon üniteleri, kongre merkezi ve sosyal donatıları ile hizmet veriyor. Narven, bin 250 adet daire, 150 adet rezidans daire ve 230 otel odası ile toplamda 7 bin 200 yatak kapasitesine sahip olacak. Narven’de bir de evcil hayvan otelini de...