05 / 05 / 2024

Nashat Talaat Shukur Shukur

Nashat Talaat Shukur Shukur

NBCN Turizm Taşımacılık Tekstil Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Nashat Talaat Shukur Shukur Müdürlüğü'nde kuruldu.

Türkiye’nin jean markası COLIN’S’ten Mısır’da stratejik ortaklık! 

COLIN’S, Mısır’ın en büyük lüks gayrimenkul şirketlerinden biri olan Talaat Mostafa Grubu ile imzaladığı stratejik ortaklık anlaşmasıyla Mısır’daki mağaza sayısını 12’ye çıkarıyor.

Yol Trafik İnşaat Taahhüt Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yol Trafik İnşaat Taahhüt Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile N. Shukur H. Husseın tarafından kuruldu.

Nashat İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nashat İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mostafa Kalıeh tarafından kuruldu. 

United Group Mobilya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Group Mobilya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Nashat Fares M. Alhaj Yasin tarafından kuruldu.

Ahmed Talaat: Bursa'da inşaat projelerimizi başlattık!

Saffa İnşaat’ın Mısırlı işletmecileri Ahmed Talaat, Elhussieny ve Mostafa Taha Nassif inşaat sektörüne dair merak edilenleri Bursa Haber Gazetesi'ne anlattı.

NBCN Turizm Taşımacılık Tekstil Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NBCN Turizm Taşımacılık Tekstil Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Nashat Talaat Shukur Shukur Müdürlüğü'nde kuruldu.

Bardisi Gayrimenkul İnşaat Turizm Dış Ticaret Şirketi kuruldu!

Bardisi Gayrimenkul İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Nashat Bardisi ve Rajab Bardisi tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Nashat Talaat Shukur Shukur Haberi

Nashat Talaat Shukur Shukur

NBCN Turizm Taşımacılık Tekstil Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te Nashat Talaat Shukur Shukur Müdürlüğü'nde kuruldu.


NBCN Turizm Taşımacılık Tekstil Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;AMAÇ VE KONU:Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır.                        1-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2-Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3-Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4-Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve...