17 / 05 / 2024

nasıl tv tercih edilmeli

nasıl tv tercih edilmeli

Akıllı telefon, tablet, akıllı saat ve televizyonlarda ekranların daha da büyüyeceği bir yıla giriyoruz. 2014 yılında bu ürünlerin ekranlarının boyutları büyürken, akıllı saat ve gözlüklerle bakılan ekran sayısı da artacak.

Yurtdışından nasıl ev alabilirim?

Son zamanlarda Türk vatandaşları, yurtdışından farklı amaçlarla ev almayı tercih ediyorlar. Bunun başlıca amaçlarından biri de yatırım düşüncesidir. Ayrıca ev alınan ülkede oturum izni almak için de ev almak mantıklı bir tercih olarak görülüyor. Peki yurtdışından nasıl ev alınır?

YKS tercihleri bugün resmen başladı! Üniversite adayları dikkat! YKS tercihleri nasıl yapılır?

Üniversite adayları için Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kapsamında tercih süreci bugün resmen başladı. Peki YKS tercihleri nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

LGS tercihleri resmen başladı! LGS tercihi nasıl yapılır? MEB e-Okul LGS tercih ekranı 2023!

2023 LGS tercihleri ile ilgili detaylar öğrenciler ve veliler tarafından merakla araştırılıyor. Peki LGS tercihi nasıl yapılır? İşte MEB e-Okul LGS tercih ekranı 2023!

Sanal kredi kartı nedir, nasıl kullanılır?

İnternetten alışveriş yaparken yüksek limitli kredi kartlarını kullanmak istemeyen kişilerin genelde tercih ettikleri sanal kredi kartları nasıl kullanılır?  Sanal kredi kartı güvenli midir? İşte detaylar...

Milli Savunma Üniversitesi askeri öğrenci aday tercihleri başladı! 2023 MSÜ tercihleri nasıl yapılır? 

Milli Savunma Üniversitesi sonuçlarının duyurulmasından sonra, herkes tercih tarihlerini merak etmeye başladı. 2023 MSÜ tercihleri nasıl yapılır? MSÜ tercih ekranı 2023!

Matrah artırımı nedir nasıl yapılır?

Matrah artırımı, otomobillere ÖTV indirimi ile gündeme geldi. Bu konuya dair Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den ÖTV açıklamasıyla birlikte matrah düzenlemesi üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Peki “Matrah artırımı nedir nasıl yapılır?” İşte detaylar!

Otomobillerde KDV ödenmeseydi fiyatlar nasıl olurdu? Kia Sportage 29 Eylül 2022 fiyat listesi

Kurdaki artış ile birlikte otomobil fiyatları da artarken yaşanan tedarik sıkıntıları ve hammadde problemi ile birlikte araç sahibi olmak artık neredeyse imkansız hale geldi. Peki, otomobillere ÖTV ödemeseydik fiyatlar nasıl olurdu? İşte Kia Sportage 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Prefabrik ev için izin gerekir mi? Prefabrik ev için ruhsat nasıl alınır?

Prefabrik ev son zamanlarda çok fazla tercih edilen konut tiplerinden biri olmaya başladı. Prefabrik ev yaptırmak isteyenler, prefabrik ev için ruhsat nasıl alınır? Prefabrik ev için izin gerekir mi? şeklinde sorular soruyor.

Ev alacaklar dikkat! Konut kredisi nasıl çekilir?

Nakit ihtiyacı olan ve taşınmaz almak isteyen vatandaşlar çoğu zaman konut kredisi çekmeyi tercih ediyor. Peki konut kredisi nasıl çekilir? İşte detaylar...

Tiny House nedir? Nasıl yapılır? 

'Tiny house' hareketi, basitçe ifade etmek gerekirse, yaşadıkları alanları ve mekanları küçültmeyi tercih eden insanların başvurduğu sosyal bir hareket. Peki ‘Tiny house’ hareketi nedir? Nasıl yapılır?

Konut kredisi başvurusu nasıl yapılır? Şartlar neler?

Nakit ihtiyacı olan ve taşınmaz almak isteyen vatandaşlar çoğu zaman konut kredisi çekmeyi tercih ediyor. Peki konut kredisi başvurusu nasıl yapılır? Konut kredisi nasıl çekilir? İşte detaylar...

Konut kredisi nasıl çekilir 2020? 

Konut kredisi kısa zamanda birikim yapmadan konut sahibi olmak için en fazla tercih edilen yöntemler arasında bulunuyor. Peki konut kredisi nasıl çekilir?

Havalimanlarında yangın riski nasıl önlenebilir?

Havalimanındaki bir yangın riski, iyi mühendislik ve doğru çözüm tercih edilerek  binlerce yolcuyu paniğe sevk etmeden kontrol altına alınabiliyor. Peki, Havalimanlarında yangın riski nasıl önlenebilir?

nasıl tv tercih edilmeli Haberi

nasıl tv tercih edilmeli


En teknolojik cihazların kullanıcılarla buluştuğu bir yılı geride bırakıyoruz. Yeni nesil akıllı telefonlar ve tabletler giderek yaygınlaştı ve birçok yeni ürün kullanıcılarla buluştu. Yeni yılda kullanıcılara sunulacak cihazların ortak özelliği ise daha büyük ekranlı olmaları. Akıllı telefon, tablet ve televizyonların ekranı büyürken, giyilebilir teknolojilerle bakılan ekranların sayısı da artacak.


ÇARE CEPLERİ BÜYÜTMEK


Ekranı büyüyecek cihazların başında akıllı telefonlar geliyor. ‘Phablet’ olarak adlandırılan akıllı telefon ve tablet bilgisayar arasındaki cihazlar, 2013 yılında oldukça dikkat çekmişti. Ancak artık standart bir akıllı telefonun ekranı bile ‘phablet’lerin boyutuna yaklaşacak. 2014 yılında kullanıcıların beğenisine sunulan tüm akıllı telefon modellerinin boyutu 5 inç seviyesini geçmesi bekleniyor. 4 inçlik ekranla yaklaşık 1.5 yıldan beri satışta olan iPhone 6 ise gelecek yılda 5 inçlik ekrana kavuşacağı ileri sürülüyor. HTC,...