20 / 05 / 2024

Nasrettin Hoca kreşi nerede

Nasrettin Hoca kreşi nerede

Kepez Belediyesi, Teomanpaşa Mahallesindeki hizmet binası arkasına, yaklaşık 120 çocuğa hizmet verecek olan dünyaca ünlü fıkraları ve hikayeleriyle tanınan Nasrettin Hoca'nın isminin konulduğu kreş ve gündüz bakım evini törenle açtı.

Torun bakanlar için 2.500 TL bakım maaşı! SGK`dan anneannelere, babaannelere ödenecek! Sakın kaçırmayın!

Aile Bakanlığı tarafından yapılan bir duyuruya göre, evde torunlarına bakan anneanneler ve babaanneler için 2.500 TL'lik bir torun bakım maaşı verileceği açıklandı. Bu maaş, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından sunulan kreş ve bakıcı desteği alternatifi olarak sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Araç sahibi olmak isteyenlere müjde! Taşıt kredilerinde limitler değişti...

Araç sahibi olmak isteyenler taşıt kredisi kullanarak hangi araçları ne kadar fiyatla alabileceklerini araştırıyorlar. Otomobil piyasasında BDDK tarafından yapılan taşıt kredisi güncellemesiyle birlikte hesaplarda değişiklik oldu. Sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyen vatandaşlara çok önemli kre

Ali Hoca Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ali Hoca Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile  Çiğdem Kılınç tarafından kuruldu.

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi açıldı!

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi Beyoğlu’nda açıldı.

Pendik'te yıkılan kaçak yapıların yerine kreş yapılacak!

İBB, Pendik Dolayoba Mahallesi’nde yer alan kaçak yapıların yerine kreş inşa etmek için harekete geçti.

Akkuş Gayrimenkul Beylikdüzü’nde cami ve kreş inşa edecek!

Alya markası ile gayrimenkul ve inşaat sektöründe hayata geçirdiği nitelikli projeler aracılığıyla Beylikdüzü’nün gelişiminde öncü olan Akkuş Gayrimenkul, bölgeye 3 bin 296 metrekare büyüklükte kreş ve 3 bin 17 metrekare büyüklükte cami inşa  edecek.

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

İŞKUR'dan meslek öğrenmek isteyenlere destek! Aylık 2.780 lira!

Meslek öğrenmek isteyenlere devlet destek sağlıyor. İŞKUR, meslek eğitim kurslarına katılanlara günlük 30-95 lira harçlık, annelere ayrıca aylık 400 lira kreş desteği veriyor. Aylık toplamda 780-2.870 lira ödeme oluyor.

Ankara Keçiören Gül Kreş Adası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Kreş ve kütüphane sayımızı Keçiören'de artıracağız. Kreşlerimiz her yerden daha uygun fiyata hizmet vermektedir." şeklinde konuştu.

İznik'te 11.4 milyon TL'ye icradan satılık ilköğretim okulu ve kreş!

T.C. İznik İcra Dairesi, Bursa ili, İznik ilçesi, Dırazali Mahallesi, Bayırdibi mevkii, 90 parselde yer alan ilköğretim okulu ve kreşi 11 milyon 404 bin 660 TL'ye satıyor...

İBB'nin Kağıthane’ye kreş projesi reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi kapsamında Kağıthane’de hiçbir mülkiyete konu olmayan 2 bin 100 metrekarelik parsele kreş yapma isteği AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Antalya'nın 19 ilçesinde yeni kreşler açılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 19 ilçenin tamamında açılması talimatını verdiği kreşler tek tek hayata geçiriliyor. Kaş'ın Andifli Mahallesi'nde yapımında sona gelinen kreş ve gündüz bakımevi 100 öğrenci kapasitesine sahip olacak.

İBB'nin Eyüpsultan'daki kreş planına meclisten red!

Eyüpsultan’da İBB’nin yapmak istediği kreşe ilişkin plan teklifi, Meclis’te AKP grubuna takıldı.

Nasrettin Hoca kreşi nerede Haberi

Nasrettin Hoca kreşi nerede

Antalya Kepez'de Nasrettin Hoca kreşi açıldı. Açılışa, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşi Ayşe Tütüncü, Ak Parti Antalya milletvekilleri Gökçen Enç ve Hüseyin Samani, Kepez Kaymakamı Savaş Tuncer, Ak Parti il Başkanı Mustafa Köse, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Bin 200 metrekare inşaat alanına sahip ve üç kattan oluşan Nasrettin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi açılışı öncesi konuşan Başkan Tütüncü, binada derslikler, yemekhane, gösteri, uyku ve oyun grup odalarının yer aldığını belirtti. Nasrettin Hoca'nm fıkralarla tanınmasına rağmen aslında Anadolu aydınlanması, Anadolu kültür ve medeniyetinin yaşatılmasının en önemli isimlerinden bir olduğunu belirtti. 

Şehirde çok sayıda çalışan anne ve babanın olduğunu belirten Başkan Tütüncü, "Anne ve babalar işteyken çocuklarını bırakabilecekleri güvenli bir yer arıyorlardı. 


Bu ihtiyaca karşı belediye duyarsız kalamazdı. Hizmet süremiz...