04 / 10 / 2024

nata holding aşkabat altyapı

nata holding aşkabat altyapı

Aşkabat'ın trafik sorununa çözüm olacak altyapı çalışmalarını Türk şirketlerinden NATA Holding üstlendi. Proje kapsamında Aşkabat'ta trafik yoğunluğunun yaşandığı kavşaklarda 18 adet köprülü kavşak, 54 adet yaya alt ve üst geçidi yapılacak.

Profilo Holding AŞ iflas etti!

Türkiye’nin en eski sanayicilerinden biri olan Kamhi Ailesi’ne Profilo Holding AŞ ve Profilo Sanayi AŞ için iflas kararı verildi.

Rönesans Holding, Türkmenistan'da yeni projelere başlıyor!

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov, başkent Aşkabat’ta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ile görüştü. Görüşmede Erman Ilıcak, Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov'a yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

9. Vega AVM Ankara'da açılacak! 

Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli alışveriş merkezi zincirini oluşturan Nata Holding, 9’uncu AVM’sini 26 Mart tarihinde Ankara'da açıyor.

Nata Holding Vega AVM sayısını 12'ye yükseltecek!

AVM inşaatlarıyla adından söz ettiren Nata Holding Türkiye'de yatırımlarına devam ediyor. Ülke genelinde mevcut 8 AVM'si olan Nata Holding bu sayıyı 12'ye çıkarmayı hedefliyor. 

Nata Holding AVM ve konut projelerine yoğunlaştı!

Nata Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tanık, yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki yatırımlarımıza konsantre olduk, bilindiği gibi dünya çapında bir virüsle mücadele ediyoruz. Özellikle istihdam açısından geri adım atmamak adına bu kararı aldık, AVM ve konut projelerine yoğunlaştık" dedi.

Tekfen Holding A.Ş kar payı dağıtacak mı?

Tekfen Holding 2019 yılı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı...

Nata Holding'ten Merter'deki Efes arsasına 2 milyarlık proje!

daha önce İstanbul'da Tem Point projesini inşa eden Ankara merkezli Nata Holding, Merter'deki Efes arsasında 2 milyar TL'lik proje inşa edecek.

Peker Holding Les Ottomans'a talip!

Peker Holding ağırlıklı gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren bir grup. Arsa geliştiriyorlar. Türkiye dışında İngiltere ve Almanya'da da projeleri var.

Eskişehir Vega Outlet AVM hizmete açıldı!

Nata Holding, AVM yatırımlarına hız verdi. Firma, Alman Resolute Asset Management’ten satın aldığı Eskişehir’deki NeoPlus Outlet AVM’yi 50 milyon dolara yenileyerek Vega Outlet AVM adıyla hizmete açtı.

Nata Holding AVM yatırımında gaza bastı!

Son dönemde perakende sektöründe yaşanan sıkıntılı sürece rağmen Nata Holding yeni yatırımlara imza atıyor. Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tanık yeni bir AVM alımı için yine yabancı bir fonla masada olduklarını belirtti...

Rönesans Holding A.Ş 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Rönesans Holding A.Ş 6 aylık faaliyet raporu yayınladı. Bildiri Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer aldı.

Türkerler Holding'ten Çiftçi Towers mühür açıklaması!

Dün Sözcü Gazetesi'nde yayınlanan "Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers mühür" haberine ilişkin Türkerler Holding açıklama yaptı. İşte o açıklama...

nata holding aşkabat altyapı Haberi

nata holding aşkabat altyapı


Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ın trafik sorununa çözüm olacak altyapı çalışmalarını Türk şirketlerinden NATA Holding üstlendi.


Devlet Başkanı Gurbangulı Berdimuhamedov tarafından kabul edilen NATA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Kandemir, kentin trafik sorunun çözülmesi, güzelleştirilmesi ve altyapı çalışmaları projesiyle ilgili bilgi verdi.


Toplam 995 milyon 940 bin dolarlık projeyi imzalayan Berdimuhamedov, projenin yapımında başkentteki tüm kurumların görüşlerinin alınmasını istedi.


 Proje kapsamında Aşkabat'ta trafik yoğunluğunun yaşandığı kavşaklarda 18 adet köprülü kavşak, 54 adet yaya alt ve üst geçidi yapılacak. Bunun yanı sıra 59 kilometrelik yol, 180 kilometrelik yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu boru hattı ve 60 kilometrelik galeri inşa edilecek.


Cüneyt Kandemir, bir Türk şirketi olarak altyapı projelerini üstlenmekten memnun olduklarını ve Türkmenistan'da uzun vadeli bulunmak istediklerini kaydetti.


Aralık...