04 / 05 / 2024

Nata Holding dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi arasında

Nata Holding dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi arasında

Türkiye, "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 2. sırada yer aldı. Firmaların, ülkeleri dışında gerçekleştirdikleri iş hacimleri dikkate alınarak hazırlanan listede, Nata Holding 116. sıraya yerleşerek dünya devleri arasına girdi.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

Işıklar Holding, kripto parası Işıklar Coin’i (ISIKC) 4'üncü bir borsada daha açıyor. ISIKC, Türkiye saatiyle 2 Aralık saat 23:00’te, dünyanın en büyük ilk 25 kripto para borsasından olan LBank’ta işlem görecek...

Tosyalı Holding'ten dünyanın en yeşil çelik üretimi!

Yıllık 6 milyon tonu aşan üretim rakamı ile global demir çelik sektöründe önemli marka olan Tosyalı Holding, DRI teknolojisi ile dünyanın en yeşil çeliğini üretti...

Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak!

Rönesans Holding Mühendislik Grup Başkanı Serdar Binzet yaptığı açıklamada, "Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak" dedi.

Rönesans Holding dünyanın en büyük 33’üncü müteahhitlik şirketi oldu!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2019 listesinde 33’üncü sıraya yerleşti.

Univa, dünyanın en iyi öğrenci evleri listesinde!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, dünyanın da gündemine girdi. Univa, dünyanın en önemli Öğrenci Evleri Birliği ASRA tarafından yapılan değerlendirmede, dünyanın en iyi uluslararası öğrenci evi markalarından biri seçildi...

Dünyanın en büyük dönme dolabı Ain Dubai 2020'de açılacak!

Dünyanın en büyük dönme dolabı olan Ain Dubai, Meraas Holding tarafından hayata geçiliyor. Şirketin yaptığı açıklamaya göre Ain Dubai 2020 yılında açılacak.

Rönesans Holding dünyanın en büyükleri arasında!

Rönesans Holding, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde 38. sırada yer aldı.

Nihat Özdemir: Dünyanın her yerinde havalimanı yapacağız!

Kuveyt Uluslararası Havalimanı projesine başladıklarını söyleyen Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir,, "Dünyanın her yerinde havalimanı ve yeni yatırımlar yapmak, onları çalıştırmak, işletmek gibi çalışmalarımız da devam ediyor." dedi.

Nata Holding, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde!

ENR tarafından açıklanan Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesine Ankara kökenli Nata Holding 98. sıradan girdi.

Nata Holding dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi arasına girdi!

Türkiye, "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 2. sırada yer aldı. Firmaların, ülkeleri dışında gerçekleştirdikleri iş hacimleri dikkate alınarak hazırlanan listede, Nata Holding 116. sıraya yerleşerek dünya devleri arasına girdi.

Nata Holding dünya devlerinin arasına girdi!

ENR tarafından açıklanan dünyanın en büyük 250 inşaat firması sıralamasında, Ankara kökenli Nata Holding bu yıl da yine dünya devlerinin arasına girmeye hak kazandı.

Diler Holding'in patronu Fatma Tuba Yazıcı Dünyanın en zenginleri listesinde!

Dünyanın en zenginleri listesinde 1 milyar dolarlık servetiyle 1741. sırada yer alan Fatma Tuba Yazıcı Diler Holding’in patronu..

Nata Holding dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi arasında Haberi

Nata Holding dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi arasında

 Türkiye listede 2. sıraya yerleşirken. geçen yıl Türkiye'den 42 firma bulunuyordu. ENR tarafından açıklanan dünyanın en büyük 250 inşaat firmaları sıralamasında, Ankara kökenli Nata Holding bu yıl da yine dünya devleri araşma girmeye hak kazandı. 


Türkmenistan'da yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin küresel krize ve artan rekabete rağmen geçen yıl elde ettiği ikincilik konumunu koruduğunu, listeye giren müteahhit sayısını da artırmayı başardığını kaydetti. Tanık, en büyük yurtdışı müteahhitlik kategorisinde 250 firma arasından 116. sırada yer alan Nata İnşaat'm, 2015 hedeflerinin ilk 100'e girmek olduğunun altını çizdi. Tanık, "Son dönemde özellikle Türkmenistan'da ve Ankara'da başarüı projelere imza attık. Başkent bizim doğuşumuz olduğu için önemliydi. Antares ve Nata Vega Alışveriş Merkezleriyle...