06 / 05 / 2024

Nata Holding ulaşım projeleri

Nata Holding ulaşım projeleri

Adını ilk olarak, News Record (ENR) tarafından açıklanan 'Dünyanın En Büyük 225 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 33 Türk firma arasında yer alarak duyuran Nata Holding, devler liginde yeni projelerle sahada.

Nata Holding AVM ve konut projelerine yoğunlaştı!

Nata Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tanık, yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki yatırımlarımıza konsantre olduk, bilindiği gibi dünya çapında bir virüsle mücadele ediyoruz. Özellikle istihdam açısından geri adım atmamak adına bu kararı aldık, AVM ve konut projelerine yoğunlaştık" dedi.

Nata Holding AVM yatırımında gaza bastı!

Son dönemde perakende sektöründe yaşanan sıkıntılı sürece rağmen Nata Holding yeni yatırımlara imza atıyor. Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tanık yeni bir AVM alımı için yine yabancı bir fonla masada olduklarını belirtti...

NeoPlus AVM, Nata Holding'in oldu!

Eskişehir'de yer alan NeoPlus AVM, Resolute Asset Management mülkiyetinden Nata Holding’in yer aldığı ortaklığın bünyesine geçti. 

İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım!

Marka Şehirler Zirvesi 2017'de konuşan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan: "Marka Şehir İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım” dedi.

Nata Holding, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde!

ENR tarafından açıklanan Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesine Ankara kökenli Nata Holding 98. sıradan girdi.

Nata Holding'den Çankırı'ya 140 milyon dolarlık yatırım!

Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık, Çankırı'da 140 milyon dolarlık yatırımın yapılacağı çimento fabrikasının temelini attı. Tanık, Çerkeş'te temeli atılan fabrikanın 2018'de tamamlanacağını bildirdi.

Nata Holding yurtdışındaki projelerle büyüyor!

Adını ilk olarak, News Record (ENR) tarafından açıklanan 'Dünyanın En Büyük 225 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 33 Türk firma arasında yer alarak duyuran Nata Holding, devler liginde yeni projelerle sahada.

Nata Holding, Türkmenistan'ı yeniden inşa edecek!

Ankara'da 1 milyon metrekare inşaat yapan Nata Holding, dümeni Orta Asya'ya Türkmenistan'a kırdı. Kazakistan, İran ve Türkmenistan'ı birbirine bağlayan demiryolu hattını inşa eden şirket, yeni projelerle birlikte yaklaşık 2 milyar dolarlık yatırım yapacak

Nata Holding dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi arasına girdi!

Türkiye, "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 2. sırada yer aldı. Firmaların, ülkeleri dışında gerçekleştirdikleri iş hacimleri dikkate alınarak hazırlanan listede, Nata Holding 116. sıraya yerleşerek dünya devleri arasına girdi.

Beylikdüzü Westside İstanbul Evleri ulaşım!

Beylikdüzü Westside İstanbul Evleri ulaşım bilgileri haberimizde bulunuyor. Daire fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteren proje Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası ile yükseliyor.

Westside İstanbul Beylikdüzü ulaşım!

Westside İstanbul Beylikdüzü ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat ortaklığında hayata geçirilen projede daire fiyatları 156 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Nata Holding İstanbul'a yarım milyar dolarlık projeyle geliyor!

Türkmenistan 'da 500 günde 180 köprü inşa eden Nata Holding Başkanı Namık Tanık rotayı İstanbul 'a kırdı. Tanık, İstanbul'da 450 milyon dolarlık karma proje yapacak.

Nata Holding'den İstanbul'a dev yatırım!

Türkmenistan'da 500 günde 180 köprü inşa eden Nata Holding'in patronu Namık Tanık rotayı İstanbul'a kırdı. Tanık, 450 milyon dolarlık karma proje yapacak. İşte projenin detayları...

Nata Holding ulaşım projeleri Haberi

Nata Holding ulaşım projeleri

ADINI ilk olarak, News Record (ENR) tarafından açıklanan 'Dünyanın En Büyük 225 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 33 Türk firma arasında yer alarak duyuran Nata Holding, devler liginde yeni projelerle sahada. Ankara merkezli Nata Holding, Türkmenistan'da çölün ortasında şantiye kurarak 9 ayda, 27 kilometrelik demiryolu hattını tamamladı. Bu hat ile iki ülkeyi birbirine bağlayan firma; Türk firmalarının sektördeki iddiasını bir kez daha ortaya koydu. Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık, Bereket'e fabrika kurduklarını ve Serhetyaka Oğuzhan arası 234 km uzunluğunda 110 kw elektirik iletim hattı inşaatını yaptıklarını belirtti. Türkmenistan pazarının cazip olduğunu ve yabancı ortaklar için uygun koşulların oluşturulduğunu ifade eden Tanık "İşlerini zamanında bitiren müteahhitlerin ödemeleri hemen yapılıyor, şunu da İki ülkeyi birbirine bağlayan demiryolunun mimarı bir Türk belirtmem...