17 / 05 / 2024

Natan Özçakır İnşaat adres

Natan Özçakır İnşaat adres

Natan Özçakır İnşaat Limited Şirketi Natan Özçakır ve Ari İshak Mazon tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Tuzla'da kuruldu.

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çakır tarafından kuruldu.

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ak tarafından kuruldu.

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Yıldız tarafından kuruldu.

Öngör İnşaat Otomotiv Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öngör İnşaat Otomotiv Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Şahir Talıbaş tarafından kuruldu.

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Mert Mustafa Öztürk tarafından kuruldu.

Kızıllar Metal İnşaat Danışmanlık Tedarik Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıllar Metal İnşaat Danışmanlık Tedarik Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Kızıl tarafından kuruldu.

Bilici Asansör İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilici Asansör İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Bilici tarafından kuruldu.

Öz Paşam İnşaat Temizlik Tarım Otomotiv Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Paşam İnşaat Temizlik Tarım Otomotiv Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Akış tarafından kuruldu.

Çakırs İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakırs İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray Çakır ve Erdoğan Efe Çakır ortaklığında kuruldu.

Çakırtaş İnşaat Elektrik Metal Mobilya Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakırtaş İnşaat Elektrik Metal Mobilya Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Yaldız tarafından kuruldu. 

Aksöz Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksöz Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Semra Çetintaş ve Rüştü Atakan Dumral tarafından kuruldu. 

Natan Özçakır İnşaat adres Haberi

Natan Özçakır İnşaat adres

Natan Özçakır İnşaat Limited Şirketi Natan Özçakır ve Ari İshak Mazon tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Tuzla'da kuruldu.


Natan Özçakır İnşaat Limited Şirketi iş konusu;a)      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. b)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek. satmak ve kiraya vermek. c) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...