27 / 04 / 2024

Natıonal Creatıvıty Yatırım Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi

Natıonal Creatıvıty Yatırım Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi

Natıonal Creatıvıty Yatırım Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Khalıd Hamad A Albassam tarafından 100 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu! Kemeraltı'na 1 milyar dolarlık yatırım!

Restoranlarıyla, kafeleriyle, otelleriyle, pansiyonlarıyla, esnafıyla 24 saat yaşayacak cıvıl cıvıl bir Kemeraltı için harekete geçildi ve İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu. İşte ayrıntılar...

Vıva Edge Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vıva Edge Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta kuruldu.

Ty Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ty Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hancı tarafından kuruldu.

Emek Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Emek Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 11 milyon 528 bin 989 TL sermaye bedeli ile Tuquoise Investments II B.V tarafından kuruldu.

Brick Realestate Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Brick Realestate Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Maltepe'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Trıodor Holding B.V. tarafından kuruldu.

Nat Gayrimenkul Ve Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nat Gayrimenkul Ve Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Aslan tarafından kuruldu.

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And Traınıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And Traınıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ang Koon Yew ve Oqab H F M Almutaırı ortaklığında kuruldu. 

Shammaoğlu Internatıonal Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shammaoğlu Internatıonal Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Shamma tarafından kuruldu. 

Top Creatıve Trade Gayrimenkul Yatırım İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Top Creatıve Trade Gayrimenkul Yatırım İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Yahya    Al Ghafır tarafından kuruldu.

Erato Internatıonal Turizm Ve Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Erato Internatıonal Turizm Ve Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Özdemir tarafından kuruldu. 

Al Ameen Internatıonal Group Müteahhitlik Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Al Ameen Internatıonal Group Müteahhitlik Ve Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Hamzah Mozan tarafından kuruldu. 

Mintek Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mintek Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hayati V.Talvi ve Hüseyin Ekşi ortaklığında kuruldu. 

Rah Investment Yatırım İnşaat Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rah Investment Yatırım İnşaat Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mammad Rahımıv ve Rahmatollah Asadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Natıonal Creatıvıty Yatırım Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Natıonal Creatıvıty Yatırım Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi

Natıonal Creatıvıty Yatırım Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Khalıd Hamad A Albassam tarafından 100 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu. 


Natıonal Creatıvıty Yatırım Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi...