05 / 05 / 2024

National Geographic yeni şubeleri

National Geographic yeni şubeleri

Dünya genelinde medya platformları, ürün ve etkinlikleri ile her ay 500 milyon kişiye ulaşan National Geographic, Türkiye’ye mağaza-cafe konseptiyle giriyor. Karma Grup, ilk National Geographic Store’u İzmir’de açacak.

THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınması belgesel olacak!

THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınması belgesel haline getirilecek. Dünyanın en büyük göçü için National Geographic ile görüşmelere başlandı.

Aksa Enerji çocuklar için resim yarışması düzenliyor!

Türkiye’nin halka açık en büyük serbest elektrik üreticisi Aksa Enerji, gerçekleştirdiği projelerle yaşama değer katmaya devam ediyor. Aksa Enerji, National Geographic Kids işbirliğiyle çocuklara ‘‘enerji ve doğal konulu resim yarışması düzenliyor.

Nevşehir yeraltı şehri National Geographic'te haber oldu!

Nevşehir Kalesi'nin altından çıkan yer altı şehri National Geographic'te haber oldu. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında taşınan evlerin altından çıkan yer altı şehri dünya gündemine oturdu.

Kuveyt'in yeni terminali 13 milyon yolcuya hizmet verecek!

Kuveyt Uluslararası Havalimanı'na yeni terminal inşası için en düşük teklifi 1.39 milyar dinar (4.78 milyar dolar) ile Limak ve Kharafi National şirketlerinin oluşturduğu konsorsiyum verdi. Terminal, 13 milyon yolcuya hizmet verecek...

National Geographic mağaza-cafe konseptiyle Türkiye’ye geliyor!

Medya platformları, ürün ve etkinlikleri ile her ay 500 milyon kişiye ulaşan National Geographic, mağaza-cafe konseptiyle Türkiye’ye geliyor. Karma Grup, ilk National Geographic Store’u İzmir’de açacak. Sırada İstanbul ve Ankara var.

National Geographic İzmir'de açılacak!

Dünya genelinde medya platformları, ürün ve etkinlikleri ile her ay 500 milyon kişiye ulaşan National Geographic, Türkiye’ye mağaza-cafe konseptiyle giriyor. Karma Grup, ilk National Geographic Store’u İzmir’de açacak.

THY kapılarını National Geographic Channel'a açıyor!

Türk Hava Yolları kapılarını ilk kez bir perde arkası hikâyesi için National Geographic Channel kameralarına açıyor. Nat Geo People kanalında yayınlanacak program, Kasım 2014’te ise National Geographic Channel’da ekrana gelecek.

National Geographic Gaziantep'i keşfediyor!

National Geographic Dergisi’nin Washington Merkezi’nden Cristopher Thornton Başkanlığı’ ndaki heyet Gaziantep'in tarihi ve kültürel değerlerini yakından inceliyor. Dergi yetkilileri Zeugma Antik Kent' te incelemelerde bulundu...

Göğüş Gayrimenkul National Association of Home Builders'ın ilk Türk üyesi oldu!

Şehir merkezinde gerçekleştirdiği TREND markalı konut projeleri ile gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandırmayı amaçlayan Göğüş Gayrimenkul, Amerikan National Association of Home Builders'ın (NAHB) ilk ve tek Türk üyesi olarak tescillendi.

Marmaray, National Geographic'te belgesel konusu oldu!

Denizin 63 metre altına indirilen tüp geçit sayesinde, Asya'dan Avrupa'ya 4 dakikada gitmek mümkün hale geldi. Ancak mega kentte olması beklenen deprem, "güvenlik meselesini" yeniden gündeme getirdi.

Türkiye Çevre Seminerleri sona erdi!

Bosch Ev Aletleri ve National Geographic Channel işbirliğinde Türkiye’ye gelen Nat Geo kaşifi Thomas Culhane , İstanbul, Ankara ve İzmir’de öğrencilere çevre bilinci konusunda önemli tüyolar verdi...

Bosch Çevre Seminerleri başlıyor!

National Geographic kaşifi Thomas Culhane, Bosch Çevre Seminerleri’nde üniversite öğrencileriyle buluşmak için Türkiye’ye geliyor...

Mega Fabrikalar belgeseline Türkiye'den ilk kez Vestel katıldı!

Lamborghini ve Lego gibi dünyaca ünlü markaların da yer aldığı National Geographic'in 'Mega Fabrikalar' belgeseline, Türkiye'den ilk kez Vestel katıldı.

National Geographic yeni şubeleri Haberi

National Geographic yeni şubeleri

National Geographic, mağaza-cafe konseptiyle Türkiye’ye geliyor. Karma Grup, ilk National Geographic Store’u İzmir’de açacak. Sırada İstanbul ve Ankara var.


Dünya genelinde medya platformları, ürün ve etkinlikleri ile her ay 500 milyon kişiye ulaşan National Geographic, Türkiye’ye mağaza-cafe konseptiyle giriyor. Karma Grup; National Geographic Society’yi temsilen National Geographic mağazalar zincirini yöneten Worldwide Retail Store S.L.’nin Türkiye temsilciliğini aldı. Bu çerçevede Madrid, Londra, Singapur, Sidney, Kuala Lumpur, Dublin, Roma ve Panama gibi şehirlerin ardından; İstanbul, Ankara ve İzmir’de National Geographic Store açılacak. Mağaza, cafe, sergi ve etkinlik gibi farklı konseptleri bir arada sunan National Geographic Store’ların daha sonra tüm Türkiye geneline yayılması planlanıyor. 


Dünya mutfakları olacak

Karma Grup’un Genel Müdürü Fatma Şahin, “Keyifli, yaşayan mekanlar yaratmak istiyoruz. Bu çerçevede mağaza-cafe’lerimizin seyahat tutkunları ve gezginlerin...