27 / 05 / 2024

NATO boru hattında hırsızlık

NATO boru hattında hırsızlık

İstanbul'da NATO boru hattından yakıt çalarak piyasaya sürdükleri öne sürülen 37 kişi gözaltına alındı

Kocaeli'de köprü inşaatı sırasında NATO boru hattı delindi!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde köprü inşaatı çalışmalarında NATO'ya ait olan akaryakıt boru hattı delindi...

Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı projesi 2019 sonuna kadar tamamlanacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Rus doğal gazını Türkiye’ye ulaştıracak Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı çalışmalarında sona yaklaşıldığının haberini vererek "İnşallah bir aksilik olmazsa bu yıl sonuna kadar projeyi bitirmiş olacağız" açıklamasını yaptı...

Kocaeli tramvay hattında 2. etap çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin geçtiğimiz Ağustos ayında hizmete sunduğu Akçaray tramvay hattında 2. etabın inşaatı başlıyor.

4 bin kilometrelik YHT hattında inşaat sürüyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan  "Birçok projemiz var. Bin 870 kilometre yüksek hızlı tren, bin 290 hızlı tren hattında, 893 de konvansiyonel hatta olmak üzere 4 bin kilometrenin üzerinde hatta inşaat çalışmalarımız devam ediyor.

Gebze-Halkalı Banliyö Hattı'nda altyapı Ağustos'ta tamam!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Gebze-Halkalı banliyö hattında altyapı çalışmalarını Ağustos 2018'de bitirmeyi hedeflediklerini açıkladı. 

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı'nda inşaat başladı!

13 kilometre uzunluğundaki Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları başladı. Metro hattı açıldığında saatte tek yönde 45 bin yolcuya hizmet verecek.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda inşaat başladı!

Yaklaşık 2 ay önce yer teslimi yapılan Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları başladı. Metro hattı hizmete açıldığında saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek...

Gebze-Halkalı Banliyö Hattı'nda son durum!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Gebze-Halkalı Banliyö Hattı'nda incelemelerde bulundu. Arslan, "Projenin CR3 kısmındaki ilerleme şu an için yüzde 67, bu önemli bir rakam. İnce işçiliklerle birlikte ağustosta projeyi, eylül sonunda da sinyal dahil bitirmiş olacağız." dedi.

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı'nda son durum!

İstanbul'da ulaşım konusunda büyük kolaylık sağlayacak, ulaşımda vatandaşlara konfor ve rahatlık getirecek projelerden biri olan Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nda 2. ihale bekleniyor!

2 kilometre uzunluğundaki Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nda ikinci ihalenin açıklanmasını bekleniyor. 

Dudullu Bostancı Metro Hattı'nda son durum!

Dudullu Bostancı Metro Hattı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor. 11 Nisan 2019'da açılacak olan metro hattı saatte 70 bin kişi taşıyacak.

Putin TürkAkım boru hattı inşaatını denetleyecek!

Rusya Devlet Başkanı Putin, TürkAkım boru hattının derin sulardaki inşaatını gerçekleştiren Pioneering Spirit gemisine çıkarak incelemeler yapacak.

İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattında son durum!

İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattı bulunuyor. Planlama aşamasından itibaren geçeceği bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını doğrudan etkileyen bu metro hatlarının son durumlarını sizin için araştırdık. İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattında son durum...

NATO boru hattında hırsızlık Haberi

NATO boru hattında hırsızlık

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Sabiha Gökçen ve Atatürk havalimanlarına da yakıt sevk eden NATO boru hattını Sultanbeyli ile Çatalca arasında 8 ayrı noktadan delerek jet yakıtı çaldıkları belirlenen bir suç örgütüne yönelik çalışma başlattı. Yaklaşık 6 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu, eş zamanlı olarak 50 ayrı adrese düzenlenen ve suç örgütü elebaşıları olduğu öne sürülen Fikret A. (48) ile Hasan Tahsin S'nin de (51) aralarında bulunduğu 37 kişi gözaltına alındı. 

     

Şüphelilerin NATO boru hattından çaldıkları jet yakıtını, 10 numara motor yağı ile kalınlaştırarak mazot haline getirdikleri ve bu yakıtı kamyon, tır ve otobüslere piyasa değerinin altında sattıkları belirlendi. 

     

Operasyonda, yakıt satışında kullanılan ve başka iş yerlerine kayıtlı 20 POS makinesi ele geçirildi. 

 ...