06 / 05 / 2024

Natoyolu Çöplüğü

Natoyolu Çöplüğü

Cumhuriyet’ten günümüze Başkent’in çöplerinin döküldüğü Mamak’taki iki eski çöplük bölgesi şimdi park olacak. Kartaltepe ve Natoyolu Çöplüğü üzerinde bulunan gecekondular temizlenerek rekreasyon alanı olarak değerlendirecek.

Migros'ta yeni indirimler! Çamaşır kurutmalığı 139 TL’ye, Solo peçete 34,90 TL’ye, 3 tüplü ısıtıcı 699,90 TL’ye düştü!

Migros, yeni haftaya indirimlerle giriyor. Bu doğrultuda, çamaşır kurutmalığı 139 TL’ye, Solo peçete 34,90 TL’ye, 3 tüplü ısıtıcı 699,90 TL’ye düştü. İşte 27 Kasım 2023 Migros fiyat listesi...

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu için yapım ihalesine çıkıldı! Ankara Büyükşehir detayları açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından "Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Hattı Yapım İşi" için yapım ihalesine çıkıldığı açıklandı. İşte detaylar ve önyeterlilik şartlarını sağlayıp ihaleye davet edilen o firmalar...

Dünyanın 3. en uzun çift tüplü tüneli Zigana Tüneli açıldı!

Dünyanın üçüncü, Avrupa'nın ve Türkiye'nin en uzun çift tüplü kara yolu tüneli olarak hayata geçirilen Zigana Tüneli açıldı.

Ev sahipleri hemen bakın! Ayıplı binaların bedelini alabilirsiniz! Uzman isimden son dakika açıklaması! 

BUÜ Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Anabilim Dalı Başkanı Dr. Çiğdem Mine Yılmaz, ayıplı sayılan binalarla ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Ev sahipleri hemen bakın! Ayıplı binaların bedelini alabilirsiniz! Uzman isimden son dakika açıklaması! 

Ayıplı mal nedir? Ayıplı mal ne demektir?

Ayıplı mal nedir, Ayıplı mal ne demektir? soruları sık sık sorulmaktadır. İşte sorulan soruların yanıtları!

Ayıplı mal nedir? Ayıplı mallar nelerdir?

Ayıplı mal nedir, ayıplı mallar nelerdir? Alınan ürünlerden hangileri ayıplı mal kategorisine girmektedir. İşte detaylar!

Yargıtay'dan ayıplı ve tamamlanmamış konut için emsal karar!

Yargıtay'dan ayıplı ve tamamlanmamış konut için emsal bir karar çıktı. İşte milyonlarca müteahhidi ve mağduru ilgilendiren o olay ve kararın detayları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kirazlıtepe ve Küplüce kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kirazlıtepe ve Küplüce'de yaşayanlara çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütün bu güzelliklerin tam manasıyla neticelenmesi buradaki kentsel dönüşümün tamamlanmasına bağlı. İstanbul'a da bu yakışır" dedi.

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu'nda son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu çalışmalarındaki son durumu anlattı.

Ayıplı Konut Davaları konferansı yarın!

Ayıplı Konut Davaları konferansı yarın saat 19:30-21:00 saatleri arasında yapılacak.

Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Projesi'nde sondaj çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, Mamak'ı AŞTİ-Dikimevi arasındaki ANKARAY'a bağlayacak olan Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Projesi'nde sondaj çalışmaları başladı.

Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi olacak yayla çöplüğe dönüştü!

Samsun'da Vezirköprü ilçesi Kunduz Ormanlarında 2017 yılında 45 milyon liraya ihale edilen Milli Takımlar Kamp Tesisleri'nde şu zamana kadar hiç bir çalışma yapılmadı. Yaylaya inşa edilen tesis alanı beton çöplüğüne dönüştü. 

Ankara Dikimevi-Natoyolu metrosu için ilk imza atıldı!

Çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Dikimevi-Natoyolu Hafif Raylı Sistem (HRS) hattı projesi için sözleşme imzaladı.

Natoyolu Çöplüğü Haberi

Natoyolu Çöplüğü

Başkent’in ilk çöplük alanı olma özelliği taşıyan Kartaltepe ile ikinci çöplük alanı olan Natoyolu Çöplüğü, üzerinde bulunan gecekondular temizlenerek rekreasyon alanı olarak değerlendirecek. İki bölgeyi de yeşillendirerek nefes alınacak alanlar haline getirmek üzere harekete geçtiklerini belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Bütün çöp alanlarının ilçemizde olması bir dezavantajdı, fakat şimdi biz bunu avantaja çevirerek, bu bölgeleri yeşillendirip Ankaralıların hizmetine sunacağız” dedi. Kartaltepe’de gecekondu tahliyelerinin devam ettiğini belirten Akgül, Natoyolu bölgesinde proje hazırlıklarının tamamlandığını ve sene içerisinde çalışmalara başlayacaklarını aktardı. Akgül, proje ile ilgili şu bilgileri verdi:


350 GECEKONDU YIKILDI


“Mamak hep çöplüklerle anıldı, fakat biz bu bölgeleri şehrin nefes alınabilecek yerlerine çevireceğiz. İlk olarak Natoyolu Çöplüğü olarak bilinen alanda rekreasyon çalışmalarımız başlayacak. Burası Natoyolu Caddesi üzerinde Ege, Mutlu, Kutlu ve Fahri...