30 / 04 / 2024

Natura Cyprus özellikleri

Natura Cyprus özellikleri

33 yıllık deneyimi ile kişiye özel yaşam alanları yaratan Kıbrıs Developments, Akdeniz konseptine sahip yeni projesi Natura’nın lansmanını gerçekleştirdi. 

Natura Cyprus'da fiyatlar 79 bin GBP'de başlıyor! 

Kıbrıs Developments yeni prestijli misyonu ile satışa sunduğu Natura projesi yoğun ilgi görüyor. Türkiye İş Bankası natamam konut kredisi ile desteklenen ve lansman dönemine hızlı bir giriş yapan projenin %20’si satıldı. Natura Cyprus fiyatlar 79 bin GBP'den başlıyor.

Natura Cyprus projesinin lansmanı gerçekleşti! 

33 yıllık deneyimi ile kişiye özel yaşam alanları yaratan Kıbrıs Developments, Akdeniz konseptine sahip yeni projesi Natura’nın lansmanını gerçekleştirdi. 

Dumankaya Adres Natura iletişim!

Tuzla'da inşa edilen ve Dumankaya imzası ile konumlandırılan Dumankaya Adres Natura iletişim bilgilerini haberimizden bulabilirsiniz. Projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.

Zin D Natura Kurtköy projesi!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'd einşa edilen ve 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Zin D Natura Kurtköy projesi detayları...

Dumankaya Adres Natura Tuzla ulaşım!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da 22 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Dumankaya Adres Natura Tuzla ulaşım bilgilerini haberimizde görebilirsiniz. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Kurtköy Zin D Natura satılık daire!

Toplam 11 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Kurtköy Zin D Natura satılık daire fiyatları 205 bin TL'den başlayarak değişiyor. Daire teslimlerinin hemen gerçekleştiği proje, İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy'de inşa ediliyor...

Zin D Natura Kurtköy iletişim!

İstanbul Anadolu yakası Pendik' e bağlı Kurtköy' de 3 ve 4 katlı 5 blok halinde yükselen Zin D Natura Kurtköy iletişim bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz...

Dumankaya Adres Natura Tuzla ödeme planı!

Dumankaya imzası ile hayata geçirilen ve İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa edilen Dumankaya Adres Natura Tuzla ödeme planı kapsamında yer alan ödeme seçeneklerini haberimizden öğrenebilirsiniz.

Dumankaya Adres Natura Tuzla satış ofisi!

Dumankaya Adres Natura Tuzla satış ofisi telefon numarası 0216 393 08 86 olarak belirlendi. Dumankaya Adres Natura Tuzla projesinde fiyatlar 461 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Tuzla Dumankaya Adres Natura iletişim!

Tuzla Dumankaya Adres Natura iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Bu yıl Temmuz'da teslim edilecek olan Dumankaya Adres Natura projesinde 2+1'lerin fiyatları 461 bin liradan başlıyor...

Kurtköy Zin D Natura projesi!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen ve Zin D Yatırım Geliştirme tarafından yükselen Kurtköy Zin D Natura projesi 11 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Natura Park Beylikdüzü Konutları'nda fiyatlar 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor!

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde konumlandırılan Natura Park Beylikdüzü Konutları projesinde 64 adet daire ve 7 dükkan yer alıyor. Projenin fiyatları 250 bin liradan başlayarak değişim gösteriyor.

Tuzla Dumankaya Adres Natura nerede?

Tuzla Dumankaya Adres Natura nerede sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz. Dumankaya Adres Natura projesinde dairelerin fiyatları 461 bin lira ile 638 bin lira arasında değişiklik gösteriyor

Natura Cyprus özellikleri Haberi

Natura Cyprus özellikleri

Kıbrıs Developments, ödüllü projeleri Milos Park Homes ve Kıbrıs Town Houses’dan sonra yeni bir prestij proje yaratma misyonu ile “Natura” projesinin lansmanını gerçekleştirdi. 

Sektörün önde gelen yatırımcılarının ve çözüm ortaklarının katılımı ile gerçekleşen lansman gecesinde ilk olarak sözü alan Kıbrıs Developments Direktörü Çağatay Özbirim, ilerleyen dönemlerde prestij projelerine devam edeceğini müjdeleyerek sözlerine başladı. Özbirim, “Yaptığımız projelerde hep bir yukarıya çıkma, teknolojiyi yakından takip etme, insanlarımızın beklentileri yönünde yeni projeler oluşturma arzumuzu ve çabamızı sürdüreceğiz” dedi. 

Konut almak için finansman ihtiyacına vurgu yaparak Türkiye İş Bankası’nın Natura projesinde de yer almasını ve natamam konut kredisi ile bu projeyi destekliyor olmasını büyük memnuniyetle karşıladığını belirten Özbirim Türkiye İş Bankası ailesine teşekkürlerini sundu. Özbirim, “Biz bütün projelerimizde tahaadüt ettiğimiz sürelerin hep öncesinde tamamlamayı hedefledik...