29 / 04 / 2024

Natura Parke Serisi 2016

Natura Parke Serisi 2016

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni laminat parke koleksiyonu “Natura Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ve canlanmasından ilham alan AGT, doğal malzemeleri kullanarak Natura Parke Serisi’ni yarattı.

Peli Parke, Golden Serisi'yle çıtayı yükseltiyor!

Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu markası olan Peli Parke, Golden Serisi'yle çeşit yelpazesini genişletiyor.

AGT, Concept Parke Serisi ile baharı evinize taşıyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni “Concept Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ve ağaçların dokusundan birebir ilham alınarak tasarlanan seri, evinizde bahar havası estirecek.

Kastamonu Entegre’den yeni parke serisi: Boutique!

Kastamonu Entegre, ileri teknoloji ile üretilen ve estetik görünümleriyle ön plana çıkan markalarına bir yenisini ekliyor; Boutique. Antibakteriyel özelliği ile fark yaratan lack yüzeyli parke serisi, yaşam alanlarında hijyen sağlıyor.

AGT, Natura Parke Serisi ile dikkat çekiyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni laminat parke koleksiyonu “Natura Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ve canlanmasından ilham alan AGT, doğal malzemeleri kullanarak Natura Parke Serisi’ni yarattı.

AGT, yeni parke serisiyle hayatın tüm renkleri!

AGT, geniş renk yelpazesine sahip yeni parke serisiyle farklı tarzlara cevap verecek mekanlar yaratıyor. Natura Parke serisine eklenen yeni 4 rengin yanı sıra AGT, yeni Natura Plus ve Natura Line serisi ile de koleksiyonunu genişletiyor.

AGT Natura Parke Serisi ile hayata doğallık katıyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni laminat parke koleksiyonu “Natura Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ilham alan AGT, doğal malzemeleri kullanarak Natura Parke Serisi’ni yarattı.

Meister’den yeni nesil lamine parke serisi!

Kalite, dayanıklılık ve tasarım zenginliği ile dünyaca tanınan Avrupa’nın lider parke markası Meister, yeni lamine parke serisini dekorasyon dünyasına sundu. Seride, her stile uygun ürün alternatifi mevcut.

Kale Parke ahşabın güzelliğini Vintage ile iç mekanlara taşıyor!

Kaleseramik ’in yapı sektöründeki uzmanlığını, parke serileriyle iç mekanlara taşıyan Kale Parke, doğal ahşabın yeni serisi Vintage ile birbirinden şık ve kullanışlı yaşam alanları yaratıyor.

Kale Parke Metropolitan koleksiyonunu tanıttı!

Kale Parke, laminat parke dünyasında devrim yaratan patentli Ses Azaltıcı Sistem’iyle sunduğu Metropolitan (S.A.S.) serisi ile, yukarı yansıyan sesi yüzde 50, aşağı iletilen sesi ise yüzde 30 oranında azaltıyor...

Zin D Natura Kurtköy iletişim!

Zin D Natura Kurtköy iletişim için satış ofisi bilgileri haberimizde yer alıyor. Zin D Natura Kurtköy konut teslimleri 2014 Nisan ayında yapılıyor...

Zin D Natura Kurtköy Konakları'nda 250 bin TL'ye 2+1 daire!

Zin D Natura projesi Zin D Yatırım Geliştirme A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Kurtköy Natura Zin D Konutları'nda daire fiyatları 180 bin TL'den başlıyor...

Mutfaktaki küçük yardımcılarımız; Emsan Demre Serisi!

Emsan Demre Serisi, farklı saklama kabı seçenekleriyle mutfakta hayatı kolaylaştıracak ürünler sunuyor...

Sevdiklerinizin havasını De'longhi AC serisi ile temizleyin!

Ünlü İtalyan markası De’longhi'nin sizin ve sevdiklerinizin sağlığı için ürettiği AC Serisi hava temizleyiciler ile yaşadığınız alan ve soluduğunuz hava tertemiz oluyor...

Natura Parke Serisi 2016 Haberi

Natura Parke Serisi 2016

Natura Parke Serisi, AGT’nin diğer ürünleriyle mükemmel uyumlu olmasının yanı sıra Uniclic Kilit Sistemi ile de uygulama kolaylığı sağlıyor. Çok çeşitli renk ve model seçeneğine sahip koleksiyon, AGT süpürgelikleri ile mekanlara zenginlik katıyor. 1200 mm x 191 mm ölçülerine ve 8 mm kalınlığa sahip, E1 Sertifikalı ve 10 yıl garantili olan Natura Parke Serisi, yüzde yüz doğal yüzey işçiliğiyle de dikkat çekiyor.


AGT Natura Parke Serisi, yeni eklenen 4 rengi ile yaşam alanlarına enerji katıyor.


Tasarımlarda ağaçların renk ve dokusundan yaralanarak hayat bulan Natura Parke Serisi, seriye eklenen 4 farklı renk seçeneği ile ,tüm yaşam alanlarına ayrı bir enerji ve ışık katıyor.


Akdeniz Meşe, Akdeniz’in kültürü, doğası, sanatı ve yüzlerce medeniyetin mirası da Akdeniz Meşe’de bütünleşti ve bir araya geldi.


Silyon Meşe, Antik...