28 / 04 / 2024

Sevdiklerinizin havasını De'longhi AC serisi ile temizleyin!

Sevdiklerinizin havasını De'longhi AC serisi ile temizleyin!

Ünlü İtalyan markası De’longhi'nin sizin ve sevdiklerinizin sağlığı için ürettiği AC Serisi hava temizleyiciler ile yaşadığınız alan ve soluduğunuz hava tertemiz oluyor...




Kapalı alanların havasının kalitesi sağlığımızı en çok etkileyen faktörlerden biri ve günümüzün büyük bir bölümünü kapalı alanlarda geçiriyoruz. Dolayısıyla zaman geçirdiğimiz alanların havasının temiz ve sağlıklı olması çok büyük önem taşıyor. 


Günlük hayatımızda maruz kaldığımız tozlu hava, sigara dumanı, polen tozları, kötü kokular ve kimyasal dumanlar sağlığımızın en büyük düşmanı. De’Longhi’nin ürettiği AC Serisi hava temizleyiciler, özel filtreleme teknolojisi ile sağlığımızı tehdit eden bu etkenleri en düşük seviyelere indiriyor ve anti bakteriyel etki yaratarak hava kalitesinin yükselmesini sağlıyor.


Sizin ve çocuklarınızın yaşadığı ortamı ve soluduğu havayı kaliteli hale getirmek için üretilen AC Serisi hava temizleyiciler minimum sessiz çalışma özelliğiyle bulunduğunuz ortamda gürültü kirliliği yapmıyor. Böylelikle bebeğiniz odada cihaz çalışırken rahatlıkla uyuyabiliyor. Ayarlanabilir otomatik kapanan zamanlayıcısıyla siz dışardayken ya da uyurken havanızı temizlemeye devam ediyor. Hava kalitesine göre renk değiştirme özelliği sayesinde bulunduğunuz havanın temiz mi yoksa kirli mi olduğunu bilmenizi sağlıyor. 


De’Longhi AC Serisi hava temizleyiciler otomatik fan özelliğiyle bulunduğunuz ortamın hava kalitesine göre kendini ayarlayarak size en uygun havayı sunuyor. Özellikle evdinde evcil hayvanı olan hayvan severler için tüy toplayabilme özelliği, yıkanabilir kalıcı toz filtresi ve elektrikli süpürgeyle temizlenebilme özelliği ile kullanım kolaylığı sağlıyor.


De’Longhi ürünlerine; Bimeks, Media Markt, Saturn, Teknosa, Carrefour, Migros, Kipa, Tansas, Metro, Praktiker, Bauhaus, Darty ve Electro world’un tüm Türkiye çapındaki mağazalarından ulaşabilirsiniz. 


De’Longhi AC 150 Hava Temizleyici için tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 799,9 TL’dir.


Geri Dön