01 / 05 / 2024

De’Longhi, Icona Serisi mükemmel yılbaşı hediyesi!

De’Longhi, Icona Serisi mükemmel yılbaşı hediyesi!

Teknolojinin tasarımla mükemmel uyumunu yansıtan De’ Longhi, birbirinden keyifli ve kullanışlı tasarımlarıyla stil sahibi mutfaklara zarafet katmaya devam ediyor. De’Longhi, Icona Serisi mükemmel yılbaşı hediyesi...



Teknolojinin tasarımla mükemmel uyumunu yansıtan De’Longhi, birbirinden keyifli ve kullanışlı tasarımlarıyla stil sahibi mutfaklara zarafet katmaya devam ediyor. Ünlü İtalyan tarzının dikkat çekici bir tasarımla buluştuğu De’Longhi, Icona Serisi, mükemmel yılbaşı hediyesini arayanların sırrı oluyor.


De’Longhi, Icona Serisi ile zevkli mutfaklara İtalyan esintileri taşımaya devam ediyor. Şık ve nostaljik detaylarıyla dikkat çeken seride, her biri farklı yorumlarla detaylandırılarak tasarlanmış özel kırmızı rengiyle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Yılbaşında stil sahibi bir hediye arayışı içinde olanların tercihi olacak Icona Serisi görenleri kendine hayran bırakacak.


De’Longhi, ekmek kızartma makinesi, su ısıtıcı ve Espresso Kahve makinesinden oluşan Icona Serisi’ni, tarz sahibi mutfaklara geçmiş zamanların unutulmaz büyüsünü taşımak için ünlü İtalyan stilini nostaljik bir yorumla harmanlayarak tasarladı.


Sadelik ve Şıklık Bir Arada

Icona Serisi, göz alıcı kırmızı rengiyle sade şıklığın öncüsü olurken, metal kaplama ve siyah detayları ile mutfağınızın havasını değiştirecek bir şıklık yaratıyor. Yılbaşının vazgeçilmezi kırmızı rengiyle de eşsiz bir hediye seçeneği olarak yerini koruyor. 


Geçmiş zamanların unutulmayan detaylarını, modern tarzda yorumlayarak evlerinize taşıyan De’Longhi Icona Serisini; Hepsiburada.com, YKM, Evkur, Esse, Boyner, Media Markt, Saturn mağazalarından bulabilirsiniz.


De’Longhi tarafından tavsiye edilen satış fiyatı; ECOV310R. 529,9 TL & KBO 2001.R 229,9 TL&. CTO2003R 189,9 TL’dir.


Geri Dön