12 / 05 / 2024

hava temizleyici fiyatları

hava temizleyici fiyatları

Proscenic dört filtreli temizleme sistemiyle, Respirae ise araç tipi taşınabilir hava temizleme cihazıyla öne çıkıyor. Hijyen odaklı yeni cihazların fiyatlarına baktık.

Sevdiklerinizin havasını De'longhi AC serisi ile temizleyin!

Ünlü İtalyan markası De’longhi'nin sizin ve sevdiklerinizin sağlığı için ürettiği AC Serisi hava temizleyiciler ile yaşadığınız alan ve soluduğunuz hava tertemiz oluyor...

Türk Hava Yolları'ndan KKTC için ucuz bilet kampanyası...

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul ve Antalya çıkışlı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) seferlerinde, vergiler hariç 449 liradan başlayan fiyatlar ile uçuş imkanı sağlayacak avantajlı biletleri satışa sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

Balık fiyatları gram altınla yarışıyor! İstanbul'da balık fiyatları ne durumda?

İstanbul'da balık fiyatları geçen seneye göre düştü. Balıkçılar, soğuk hava ve kar yağışının etkili olması durumunda fiyatların daha da gerilemesini bekliyor.

THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

Uçuş avantajlarına devam eden Türk Hava Yolları (THY), bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 119 dolardan başlayan avantajlı biletleri satışa sunduğunu ilan etti. THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

Buğday fiyatları resmen uçuşa geçti! Son dakika buğday, arpa, mısır fiyatları ne kadar? Çiftçiler aman dikkat!

Moskova'ya gerçekleştirilen insansız hava aracı (İHA) saldırısının ardından buğday fiyatları uçuşa geçti. İşte borsa borsa 19 Ağustos 2023 buğday, arpa, mısır fiyat listesi...

BİM'de Vanish leke çıkarıcı 87,50 TL’ye, yüzey temizleyici 39,50 TL’ye, 60’lı bulaşık makinesi tableti 109 TL’ye düştü!

Tüm müşterilerine indirim müjdesi veren BİM, çoğu üründe fiyatları adeta dibe çekti. Bu kapsamda, 27 Temmuz Perşembe günü Vanish leke çıkarıcı 87,50 TL’ye, yüzey temizleyici 39,50 TL’ye, 60’lı bulaşık makinesi tableti 109 TL’ye düşecek. İşte 27 Temmuz 2023 BİM fiyat listesi..

Buğday fiyatları artacak! Tarım emtialarında El Nino ve Tahıl Koridoru depremi! 

Tarım emtia ürünlerinde geçen hafta yaşanan yükselişe dikkat çeken Emtia Uzmanı Haluk İzzet Mutlu, El Nino hava olayı ile Tahıl Koridoru Anlaşması’nın uzatılmama ihtimalinin fiyatları yükselteceğini belirtti. 

Gıda fiyatlarındaki ani artışlar sıklaşacak! Aşırı hava olayları gıdada arz sorununu tetikler!

Dünyada sıklığı giderek artan hava olaylarının gıda fiyatlarının yüksek seyretmesine neden olabileceği beklenirken, ekonomistler meydana gelebilecek arz sorunlarıyla mücadele etmek için kısa ve uzun vadede politikalar geliştirilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

Yaş çay fiyatları fırladı! Üreticilere ''Acele etmeyin'' uyarısı geldi! 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan, çay hasadında hava şartlarına bağlı  bir rekolte düşüklüğü olduğunu söyleyerek üreticilere'' acele etmeyin'' uyarısında bulundu. Yaş çay fiyatları fırladı! Yaş çay fiyatları ne kadar oldu? 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

Türk Hava Yolları'nda gurbetçilere özel indirim kampanyası; Bilet fiyatları düştü

Türk Hava Yolları, Avrupa'da yaşayan Türkler'e yönelik indirimli bilet kampanyası başlattığını duyurdu. İşte kampanyanın detayları...

Türk Hava Yolları, öğrencilere yüzde 50 indirimli biletler sunuyor!

Türk Hava Yolları, öğrencilere özel olarak bilet fiyatlarını yarı yarıya düşürdü. Öğrenciler, belirli bir tarih aralığında yüzde 50 indirimle yurt içi uçuşlar yapabilecekler. Ayrıntılar şu şekilde...

Otobüs bileti fiyatları dev zamlandı! Uçak biletiyle yarışıyor!

Otobüs fiyatlarının artması vatandaşın hava ulaşımına ilgisini arttırdı. Heybilet CEO'su Samet Koç, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Şehirlerarası yolcuğa bayram zammı! Otobüs bileti fiyatları aldı başını gitti

Ramazan Bayramı tatili sebebiyle hem hava hem kara ulaşımında yoğunluk başladı. Bayramda seyahat edecek olanların karşısına zamlı ulaşım fiyatları çıktı. Bir günlük fiyat değişimleri bir çok otobüs firmasında benzerlik gösterdi. İşte detaylar...

Otobüs ve uçak biletlerine bayram güncellemesi! Bilet fiyatları 1 günde yüzde 50'ye varan oranda zamlandı! 

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hem kara yolu hem de hava yolu taşımacılığında bilet fiyatlarına zam uygulandı. Otobüs biletlerine yüzde 50'ye, uçak bilelerine de yüzde 40'a varan oranlarda zam geldi. 

hava temizleyici fiyatları Haberi

hava temizleyici fiyatları

Kapalı alan mevsimine girerken markalar yeni hava temizleme makinelerini piyasaya sunuyor. İşte sezonun yeni modelleri... 

Proscenic A9 Hava Temizleyici: 3.695,30 TL

Renk Beyaz Gürültü Seviyesi: 25 dB

İçinde bulunulan ortamın sağlıksız, zararlı maddelerden ve rahatsız edici alerjenlerden hızlı şekilde arınmasını sağlıyor. 
Yeni hava temizleme teknolojisi UPV2,0 yapılan test sonuçlarına göre minimum 0,3 mikronluk boyutuyla tüm partiküllerin %99,97'sini ortadan kaldırıyor, ince toz, polen, küf, bakteri vb. partikülleri filtreliyor.

H13 sınıfı HEPA filtre, dörtlü filtre seçeneğiyle aktif karbon filtresi, gümüş iyon sterilizasyon filtresi ve ince ön filtreden oluşuyor.  Uzaktan kumanda ya da telefon uygulamasıyla temizleyiciyi uzaktan da yönetmek mümkün.  Hava kalitesini dijital ekranından ve telefondan takip edebileceğiniz cihazda hava kalitesi dedektörü bulunuyor.  Uyku modundayken çıkardığı ses en az seviyeye (yaklaşık 25 desibel) inan cihazı gece de çalıştırmak mümkün. 

Respirae Virüs...