29 / 04 / 2024

Türk Hava Yolları, öğrencilere yüzde 50 indirimli biletler sunuyor!

Türk Hava Yolları, öğrencilere yüzde 50 indirimli biletler sunuyor!

Türk Hava Yolları, öğrencilere özel olarak bilet fiyatlarını yarı yarıya düşürdü. Öğrenciler, belirli bir tarih aralığında yüzde 50 indirimle yurt içi uçuşlar yapabilecekler. Ayrıntılar şu şekilde...



Türk Hava Yolları, öğrencilere özel bir kampanya düzenliyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na özel olarak, öğrencilerin yurt içi uçuşlarında yüzde 50 indirim sunulacak. Kampanya, 1 Haziran 2023 ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerli olacak.

Son zamanlarda şehirler arası yolculuklar, özellikle üniversite öğrencilerini etkileyen yüksek maliyetlerle karşılaşmaktadır. Türk Hava Yolları bu duruma bir çözüm olarak öğrencilere indirimli uçak biletleri sunuyor. Miles&Smiles üyesi olan öğrenciler kampanyadan yararlanabilecek. Üye olmayan öğrenciler ise önce üye olmalıdır.

Kampanyadan sadece Türkiye'de okuyan ve T.C. vatandaşı öğrenciler faydalanabilir. İndirimli biletlerin vergi ve harçlarla birlikte hesaplanacağı belirtilmiştir. İç hat uçuşları için 13-25 yaş arası öğrenciler kampanyadan yararlanabilecek.

Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde indirim geçerli olacak. Kampanya ile öğrencilerin yurt içi uçuşlarında keşif yapmaları teşvik ediliyor. Bu özel indirimli biletleri almak için 19 Mayıs tarihinde işlem yapılması gerekiyor. Biletler, 1 Haziran - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında kullanılabilecek.

Öğrencilerin seyahat masraflarını azaltmayı amaçlayan bu kampanya, Türk Hava Yolları'nın gençlere destek verme ve onları seyahat etmeye teşvik etme çabalarının bir parçasıdır.


Geri Dön