15 / 05 / 2024

Türk Hava Yolları, öğrencilere yüzde 50 indirimli biletler sunuyor!

Türk Hava Yolları, öğrencilere yüzde 50 indirimli biletler sunuyor!

Türk Hava Yolları, öğrencilere özel olarak bilet fiyatlarını yarı yarıya düşürdü. Öğrenciler, belirli bir tarih aralığında yüzde 50 indirimle yurt içi uçuşlar yapabilecekler. Ayrıntılar şu şekilde...



Uçak ve otobüs biletlerindeki pahalılığın ardından Türk Hava Yolları, öğrencilere büyük bir jest yaptı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na özel olarak, öğrencilerin yüzünü güldürecek bir kampanya başlattı. Hem memleketlerine dönmek isteyen öğrenciler hem de tatil yapmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor.

19 Mayıs tarihiyle birlikte uçak biletlerini yarı fiyatına indirdi. Kampanya, 1 Haziran 2023 ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. İndirimli fiyatların üzerine vergi ve harçlar da ekleneceği belirtilmektedir.

Ancak Türk Hava Yolları'nın duyurduğu kampanyadan yalnızca Miles&Smiles üyesi olan öğrenciler faydalanabilecek. Üye olmayan öğrencilerin öncelikle Miles&Smiles üyesi olması gerekmektedir. Üyelik için resmi web sitesi üzerinden "Öğrenci Başvuru Formu" doldurarak başvuruda bulunabilirsiniz.

KAMPANYA DETAYLARI VE ŞARTLARI

Türk Hava Yolları tarafından sunulan indirimli bilet için belirtilen şartlar ise şu şekilde;

  • İç hat uçuşlarında öğrenci avantajlarından 13-25 yaş arası öğrenciler faydalanabilecek.
  • İlgili indirim sadece Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olacak.
  • Gençler daha çok keşfetsin diye, 19 Mayıs'ta öğrencilere özel yurt içi uçuşlar %50 indirimli!
  • Türk Hava Yolları ayrıcalıklarıyla öğrenciler biletlerini 19 Mayıs’ta alıyor, 1 Haziran - 31 Aralık 2023 tarihlerinde yurt içine %50 indirimli uçuyor.

 


Geri Dön