12 / 05 / 2024

sigara dumanı

sigara dumanı

Ünlü İtalyan markası De’longhi'nin sizin ve sevdiklerinizin sağlığı için ürettiği AC Serisi hava temizleyiciler ile yaşadığınız alan ve soluduğunuz hava tertemiz oluyor...

Dilek Duman kimdir? Dilek Duman ne iş yapmaktadır?

Şişecam Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Dilek Duman kimdir? Dilek Duman hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burak Duman tarafından kuruldu.

Duman Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Duman Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duman tarafından kuruldu.

Altın toz duman oldu! Yastık altındaki altınlar eridikçe eridi! Acil bakın! 13 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Altın fiyatları adeta toz duman oldu. Yastık altındaki altınlar eridikçe eridi. Altın yatırımcıları acil bakın. 13 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Halil Duman kimdir? Ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı?

Halil Duman nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi alanlarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Halil Duman ile ilgili tüm merak edilenler...

Sami Duman ne iş yapıyor? Yüksek lisansını hangi okulda yaptı? Sami Duman’ın hayatı...

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Sami Duman hangi okulda okudu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Sami Duman ile ilgili merak edilen her şey...

Bu iddia doğruysa yer yerinden oynar! Sigara dev zam geliyor! 50 TL’ye dayanacak!

Sigara fiyatlarına ilişkin flaş bir iddia ortaya atıldı. Önümüzdeki günlerde sigara fiyatlarına 5-10 TL arasında zam geleceği ve sigara fiyatlarının 50 TL’ye dayanacağı öne sürüldü.

Altın fiyatları toz duman oldu! Elinde 1 gram bile altını olan acilen baksın! 21 Şubat 2023 canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem günümde aşağı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları resmen toz duman oldu. 1 gram bile altını olan acilen baksın! 21 Şubat 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları toz duman oldu! Elinde 1 gram bile altını olan koşun hemen bakın! 10 Şubat 2023 altın fiyatları

Güncel altın fiyatları haftanın son işlem gününe düşüşle başladı. Altının ons fiyatı 1860 dolara kadar geriledi. Altın fiyatları toz duman oldu! Elinde 1 gram bile altını olan koşun hemen bakın! 10 Şubat 2023 altın fiyatları.

Bir sigara grubu daha indirime gitti!

JTI grubunun indiriminden sonra bir sigara grubu daha 1 TL indirime gideceğini açıkladı.

Benzinlikte satılması yasaklanıyor! İşte sigara satışının yapılamayacağı yerler...

İçki ve sigara satışına çok tartışılacak ve sigara tiryakilerini kızdıracak yeni bir düzenleme geliyor. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın hazırladığı ve hali hazırda taslak halinde olan yönetmeliğe göre; kültür, eğitim ve öğretim, spor hizmeti ve sağlık hizmeti verilen yerlerde sigara satılamamasıyla ilg

Altın fiyatları resmen toz duman oldu! Acil bakın! Yatırımcıların ağzı açık kaldı! 3 Kasım 2022 altın fiyatları

Güncel altın fiyatlarını merak eden yatırımcılar bugünkü altın fiyatlarını merak ediyor .Bugün altın fiyatları resmen toz duman olurken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını merak ediyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? İşte 3 Kasım 2022 altın fiyatları.

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mehmet Naci Sökmenci ve Necat Duman ortaklığında kuruldu.

sigara dumanı Haberi

sigara dumanı


Kapalı alanların havasının kalitesi sağlığımızı en çok etkileyen faktörlerden biri ve günümüzün büyük bir bölümünü kapalı alanlarda geçiriyoruz. Dolayısıyla zaman geçirdiğimiz alanların havasının temiz ve sağlıklı olması çok büyük önem taşıyor. 


Günlük hayatımızda maruz kaldığımız tozlu hava, sigara dumanı, polen tozları, kötü kokular ve kimyasal dumanlar sağlığımızın en büyük düşmanı. De’Longhi’nin ürettiği AC Serisi hava temizleyiciler, özel filtreleme teknolojisi ile sağlığımızı tehdit eden bu etkenleri en düşük seviyelere indiriyor ve anti bakteriyel etki yaratarak hava kalitesinin yükselmesini sağlıyor.


Sizin ve çocuklarınızın yaşadığı ortamı ve soluduğu havayı kaliteli hale getirmek için üretilen AC Serisi hava temizleyiciler minimum sessiz çalışma özelliğiyle bulunduğunuz ortamda gürültü kirliliği yapmıyor. Böylelikle bebeğiniz odada cihaz çalışırken rahatlıkla uyuyabiliyor. Ayarlanabilir otomatik kapanan zamanlayıcısıyla siz dışardayken ya da uyurken havanızı...