29 / 04 / 2024

Natural Stone cnr

Natural Stone cnr

Natural Stone 25-29 Ekim 2017 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek.

Natural Stone 25-29 Ekim'de CNR Expo'da!

Natural Stone 25-29 Ekim 2017 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek.

12.Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri Fuarı kapılarını açtı!

İMİB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu, “Natural Stone Fuarı’nda en büyük pazarımız Çin’den çok sayıda profesyonel alıcıyı ağırlıyoruz. Organizasyon aracılığıyla Çin’e olan ihracatımız yükselecek” dedi.

İTO'nun Yaşayan İstanbul Maketi CNR Emlak Fuarı'nda!

CNR Emlak ve Natural Stone Fuarı eş zamanlı olarak CNR EXPO’da başlıyor. Sektör devlerini buluşturan CNR Emlak Fuarı’na İTO’nun “Yaşayan İstanbul” maketi damga vuracak.

12. Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı 4-7 Kasım'da!

Türk doğal taş endüstrisi ürünlerinin sergilendiği ihracat odaklı "Natural Stone - 12.Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı" 12. kez CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek.

CNR Emlak Fuarı 4-8 Kasım 2015'te sergilenecek!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketleri Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı CNR Emlak, 2015 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında Yeşilköy'de sergilenecek!

CNR Emlak 2015 Fuarı EXPO Yeşilköy'de sergilenecek!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketleri, projelerini en uygun fiyat ve ödeme koşulları ile 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında CNR Emlak 2015 Fuarında sergileyecekler.

CNR Expo Fuar Merkezi imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin askıya çıkardığı Bakırköy ilçesi, Yeşilköy Mahallesi 1221 ada, 187 parsel CNR Expo Fur Alanı'na itiraza ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor.

Tureks Stone'dan ev ve ofislere yeni Elevations koleksiyonu!

Doğal taş ürünleriyle dünyada trend yaratan marka olarak öne çıkan Tureks Stone, ev ve ofis yaşamına derinlik kazandıran ve dört çeşit doğal renk seçeneği olan Elevations koleksiyonu ile mekanlara farklı bir cazibe kazandırıyor.

CNR Emlak: Türkiye'nin en büyük gayrimenkul vitrini!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketleri, projelerini en uygun fiyat ve ödeme koşulları ile 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında CNR Emlak 2015 Fuarında sergileyecekler.

CNR Emlak Fuarı Yeşilköy'de 4-8 Kasım'da!

CNR Holding kuruluşlarından ITF Fuarcılık tarafından 3. kez düzenlenecek CNR Emlak Fuarı 4 - 8 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuar 4 Kasım'da başlayacak ve 8 Kasım'da sona erecek.

China Homelife Fuarı CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlendi!

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve 12,076 kişinin ziyaret ettiği China Homelife Turkey Fuarı, 700 Çinli firmanın katılımı ile 3-6 Haziran tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy İstanbul ‘da düzenlendi.

CNR Emlak Fuarı'nda cazip ödeme seçenekleriyle!

4 - 8 Kasım tarihleri arasında Yeşilköy'de gerçekleşmesi planlanan CNR Emlak Fuarı CNR Holding kuruluşlarından ITF Fuarcılık tarafından 3. kez düzenlenecek.

CNR Emlak Fuarı 4 Kasım'da Yeşilköy'de!

CNR Emlak Fuarı, CNR Holding tarafından 4-8 Kasım arasında, Yeşilköy'de gerçekleştirilecek. Fuarın bu yıl CNR Holding kuruluşlarından ITF Fuarcılık tarafından 3'üncüsü düzenlenecek.

Natural Stone cnr Haberi

Natural Stone cnr


Türkiye'nin en büyük ve tek milli sermayeli fuarcılık şirketi CNR Holding; Addis Ababa Ticaret Odası Başkanı Elias Geneti öncülüğündeki 14 kişilik Etiyopya heyetini ağırladı. CNR Holding Genel Satış Koordinatörü Cem Şenel'in konuk ettiği heyetle ikili iş birliği anlaşması imzalandı.


Özellikle son dönemlerde iki ülke arasında gelişen ilişkiler fuarcılık sektöründe imzalanan bu anlaşma ile daha da güçlendi. Anlaşma gereği her iki ülkede düzenlenecek fuar organizasyonlarında, karşılıklı ziyaretçi ve katılımcı desteği sağlanacak.


Düzenlediği fuarların tanıtım ve pazarlamasını, Dubai ve Londra'daki ofislerinin yanı sıra 180 yetkili acente üzerinden yapan CNR Holding, Addis Ababa Ticaret Odası ile yaptığı anlaşma ile Afrika Kıtası'nda daha da etkili bir şekilde tanıtım yaparak, fuarlarına nitelikli ziyaretçi ve katılımcı getirecek. CNR bunun yanı sıra katılımcıları için Etiyopya'da yeni iş bağlantıları...