05 / 05 / 2024

Naturalm Çiftlik projesi

Naturalm Çiftlik projesi

KOCAELİ Karamürsel Naturalm Çiftlik projesinde ilk etap hemen teslim ediliyor. Fiyatların 210 bin TL'den başladığı projenin tamamı 2014 yılı sonunda tamamlanacak. ALM İnşaat tarafından Kocaeli Karamürsel bölgesinde inşa ediliyor...

1936 yılında Ankara'ya 150 konutluk 800 bin TL değerinde bahçeli ev projesi!

1936 yılında, Ankara'da çiftlik asfal yolunda Fidanlık karşısında konumlanan arsa üzerine 150 konutluk bahçeli ev projesi yapılacakmış.

TOKİ Niğde Çiftlik’te 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesine ilişkin bir açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Çiftlik Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Ali Ağaoğlu Bodrum Yalıçiftlik'teki arsasını satıyor!

Türkiye'nin en büyük müteahhitlerinden biri olan Ali Ağaoğlu'nun Bodrum Yalıçiftlik'te bulunan arazisine otel yapacağı konuşuluyordu. Hatta araziye "Ali Ağaoğlu Turizm Projesi" tabelası da asılmıştı. Ağaoğlu bu projeden vazgeçti. Hatta araziyi satmak için müşteri arıyor...

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

TOKİ Niğde Çiftlik 2. Etap 2020 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap projesinde yer alan 5 adet konut için başvuru dönemi başladı.

Niğde Çiftlik 2. Etap TOKİ orta gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor. Projede 5 adet konut bulunuyor.

TOKİ Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesi için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Niğde Çiftlik orta gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

Naturalm Çiftlik Evleri'nde son villa!

3 farklı tipte 45 adet villanın yer aldığı Naturalm Çiftlik Evleri'ndeki son villanın fiyatı 750 bin TL olarak belirlendi.

Hollanda Rotterdam'a yüzen çiftlik yapılacak!

Hollanda'nın Rotterdam şehrinde suyun üzerinde yüzen çiftlik projesi hayata geçiriliyor. Beladon şirketi tarafından hayata geçirilen proje 1.200 metrekare büyüklüğünde olacak.

Naturalm Çiftlik Evleri'nin 2. etap çalışmaları hızlandı!

ALM İnşaat'ın Karamürsel'de hayata geçirdiği Naturalm Çiftlik Evleri'nin ikinci etabı için çalışmalar hızlandı.

Körfez Geçiş Köprüsü, Naturalm Çiftlik Evleri'ne ilgiyi artırdı!

İki yakayı birleştiren İzmit körfez geçiş köprüsü İstanbulluların çiftlik evlerine ilgisini artırdı. ALM İnşaat'ın İstanbul'a yakın mesafede Karamürsel'de doğal yaşam alanı olarak nitelendirdiği Naturalm Çiftlik Evleri konut alıcılarından büyük ilgi görüy

Başçiftlik Meydan Projesi hayata geçiyor!

Tokat’ın Başçiftlik ilçesinde, Esenyurt Belediyesi’nin desteğiyle yapılacak olan meydan projesi için ön fizibilite çalışması yapıldı. İlçeye farklı bir görünüm kazandıracak projenin önümüzdeki yıl başlaması planlanıyor.

Naturalm Çiftlik projesi Haberi

Naturalm Çiftlik projesi

KOCAELİ Karamürsel Naturalm Çiftlik projesinde ilk etap hemen teslim ediliyor. Fiyatların 210 bin TL'den başladığı projenin tamamı 2014 yılı sonunda tamamlanacak. Naturalm Çiftlik Evleri projesi ALM İnşaat tarafından Kocaeli Karamürsel bölgesinde inşa ediliyor. 45 bin metrekare arsa üzerinde yükselmekte olan Naturalm Çiftlik Konutları'nda ilk etap teslimleri hemen gerçekleştirilirken, projenin tamamı 2014 sonunda tamamlanacak. İçerisinde toplam 45 villanın yer aldığı projede 104 metrekarelik villalar 210 bin, 154 metrekarelik villalar 280 bin ve 204 metrekarelik villalar 370 bin TL'den satılıyor. İçerisinde A, B ve C tipi villa seçeneklerinin yer aldığı Naturalm Çiftlik Konutları'nda cazip ödeme seçenekleri sunuluyor. Naturalm projesi, banka kredisi kullanımına da uygun. 



Habertürk...