17 / 05 / 2024

Nayef Jaber Hammad Abuyahya

Nayef Jaber Hammad Abuyahya

Mekke Emlak Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi Nayef Jaber Hammad Abuyahya tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile İstanbul Maltepe'de 1 Haziran'da kuruldu.

Almansor Emlak Oto Kiralama Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almansor Emlak Oto Kiralama Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohammed K.Al-Jaberı ve Mohammed K.N. Al-Jabari taarfından kuruldu.

İstmoon Property Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstmoon Property Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de   100 bin TL sermaye bedeli ile A.Kareem Jaber Albeej Ve Shırın Tarkashvand tarafından kuruldu.

Nj Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Nj Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nawar Jaber tarafından kuruldu.

Mjr Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mjr Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Rabous ve Motasem T.M. Jaber ortaklığında kuruldu.

Global Partners İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Global Partners İnşaat Turizm Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Saeed Khanfer ve Mohd Nayef M. Khanfar tarafından kuruldu. 

Fj Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Fj Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile E. Othman Ghanem Al/Hammadı ve Fares Jum'a Abdallah Altahleh tarafından kuruldu.

Naaas Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Naaas Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nasser Hassan J. Al-Jaber tarafından kuruldu. 

Aljaber Enerji Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aljaber Enerji Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Awad Rasheed Suleıman Mansour ve Mohammed Sultan Jaber ortaklığında kuruldu. 

Jaber Trading Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jaber Trading Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Yousuf Jaber  tarafından Kağıthane'de kuruldu.    

Al Jaradat İnşaat Emlak Otomotiv ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Jaradat İnşaat Emlak Otomotiv ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ramme Aljarad, MHD Hecham Al Tubjı ve Tahseen Jaber ortaklığında kuruldu.

Fırst İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hammad Alawıs tarafından kuruldu. 

Al Atheer Trading Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Atheer Trading Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Can ve Feras Khalıl Mohammad Jaber ortaklığında kuruldu. 

Tekfen-Al Jaber Engineering, Katar'da stadyum yapacak!

Tekfen-Al Jaber Engineering Ortak Girişimi, Katar'da 2022 Dünya Kupası Finalleri'nin yapılacağı stadyum komplekslerinden "Main Works for the Fifth Precinct Stadium" Projesinin anahtar teslimi Mühendislik ve Yapım işini üstlenmek üzere imzayı attı. 

Nayef Jaber Hammad Abuyahya Haberi

Nayef Jaber Hammad Abuyahya

Mekke Emlak Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi Nayef Jaber Hammad Abuyahya tarafındna 100 bin TL'lik sermaye ile İstanbul Maltepe'de 1 Haziran'da kuruldu.


Mekke Emlak Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  b.Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c.Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  d.Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. e.Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. f.Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  g.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle...