09 / 05 / 2024

naz elmas yeni evi

naz elmas yeni evi

Naz Elmas kısa bir süre önce iş insanı Erol Özmandıracı ile dünya evine girmişti. Çift Özmandıracı'nın Maslak'ta sahibi olduğu 42 katlı ikiz binanın 42. katındaki evde yaşayacak..

Altın, gümüş, elmas ve yakut... Hepsini unutun! Dünyanın en değerli yeni madeni belli oldu! 

Dünyanın en değerli madeni belli oldu. Ne altın ne gümüş ne de elmas. En değerli maden olarak adlandırılan ''beyaz altın'' gelecekte sadece o kullanılacak. Ülkeler şimdiden araştırmaya başladı. Beyaz altın ne?

Zermeram Elmas Evler'in lansmanı Eylül'de! 214 konutluk yeni proje!

Adese Gayrimenkul Seha İnşaat Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi tarafından hayata geçirilen Zermeram Projesi'nin 1. etabı olan Elmas Evler'in lansmanı Eylül ayında gerçekleştirilecek.

KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu! 

KONUTDER’de üç dönemdir başkanlık görevini üstlenen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, görevini FerYapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova'ya devretti. KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu.

Yenişehir Rezerv Yapı Alanı 3. Etap imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 2. Etap 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Yenişehir Rezerv Yapı Alanı 3. Etap imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 3. Etap 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir'in imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 1. Etap 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Karaca’dan yeni Mastermaid tencere seti peşin fiyatına 3 taksitle! Karaca 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Karaca markası gerçek elmas kristallerinden üretilen BioDiamond ve Mastermaid serisini birleştirerek yeni bir tencere seti üretti. İşte ürüne dair detaylar..

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sur Yapı'dan yeni şirket!

Altan Elmas, Ufuk Elmas ve Atilla Elmas yeni şirket kurdu. Sur Tatil Evleri Anonim Şirketi Üsküdar'da kuruldu.

Galatasaray’ın Riva projesinde fikir ayrılığı: Burak Elmas yeni yol haritasını çizecek!

Galatasaray'ın Riva projesinde fikir anlaşmazlıkları yaşanmaya başladı. Başkan Burak Elmas, 500 milyon Türk Lirası alıp süreci tamamlamayı hedeflerken bazı üyeler ise gelirin 1.5 milyar Türk Lirası olabileceğini ön görüyor.

Pendik Yenişehir Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Naz Elmas ile Erol Özmandıracı’nın evlilikleri krizde mi?

Başarılı oyuncu Naz Elmas ile iş adamı Erol Özmandıracı’nın arası açıldı.  çift, geçtiğimiz günlerde şiddetli bir kavgaya tutuştu. Olaydan sonra küsen eşler, sosyal medyada da birbirlerini takip etmeyi bıraktı

Altan Elmas: Ofis ve ticari alanlarda 0.54 faiz uygulanmalı!

KONUTDER Başkanı Altan Elmas, sıfır konut satışlarını hızlı arttırmak amacı ile yeni teşviklere ihtiyaç olduğunu söyleyerek, "Üreticilerin ellerinde ofis ve ticari alan stoku var. Bunlar kampanyadan yararlanamıyor. Bunlara yönelik KDV indirimi olabilir. 0,64 değil de 0,54 faiz uygulanabilir" dedi.

naz elmas yeni evi Haberi

naz elmas yeni evi

Oyuncu Naz Elmas, bir yıldır ilişkisi olduğu iş insanı Erol Özmandıracı ile geçen hafta Esma Sultan Yalısı’nda büyük bir törenle dünya evine girmişti. Erol Bey eşi Naz Hanım’ın eski evinde oturmasını istemeyip Maslak’ta sahip olduğu 42 katlı ikiz binanın 42. katındaki çatı dubleksinin yeni evleri olmasını istemiş.

Posta Gazetesi'nden Bekir Saraç'ın haberine göre, evin dekorasyonunu ünlü mimar Abdullah Burnaz tarafından yapılıyor. Çift, Abdullah Burnaz’ın çizimlerini önceki gün kontrol edip dekorasyonu başlattı. 650 metre karelik daire Naz Hanım’ın isteklerine göre...