20 / 05 / 2024

Naz Grup Akaryakıt nerede

Naz Grup Akaryakıt nerede

Naz Grup Akaryakıt Hafriyat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Yıldırım tarafından kuruldu. 

Akaryakıt istasyonları kapanacak iddiası!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 14. Grup (Akaryakıt ve Gaz Ürünleri) Komitesi ve sektör temsilcileri, ATSO Başkanı Davut Çetin’e sektörde yaşanan sıkıntıları ele alarak sorunlarının çözülmesini istedi.

Anka Grup Akaryakıt Turizm Lojistik Destek Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Anka Grup Akaryakıt Turizm Lojistik Destek Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Melike Gözde Ulu tarafından kuruldu.

Naz Grup Akaryakıt Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Naz Grup Akaryakıt Hafriyat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Yıldırım tarafından kuruldu. 

3. havalimanı akaryakıt ikmal limanı için imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi, İstanbul Yeni Havalimanı Akaryakıt İkmal Limanı Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği Askı İlanı askıya çıktı..

Beykoz İshaklı bakım ve akaryakıt istasyonu imar planı askıda!

Beykoz İshaklı Köyü, 1 Pafta 21 nolu parselde Bakım ve Akaryakıt İstasyonu’na ilişkin nazım ve uygulama imar planı değişikliği yarın askıya çıkarılıyor...

Tuzla Merkez akaryakıt istasyonu imar planı askıda!

Tuzla Merkez 3. Derece Doğal Sit Alanında Bulunan 6845 Nolu Parsele İlişkin Akaryakıt İstasyon Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

Pla Grup Metal İnşaat Kauçuk Ve Akaryakıt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pla Grup Metal İnşaat Kauçuk Ve Akaryakıt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Adil Pala tarafından kuruldu.

Sincan Fatih akaryakıt istasyonu imar planı askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Sincan Fatih Mahallesi 2203 Ada 4 sayılı parselin Akaryakıt + LPG İstasyonu olarak belirlenmesine dair 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıya çıktı...

Ankara'da belediyeden 750 bin TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Korkuteli Belediye Başkanlığı; Yeni Mahalle'de yer alan akaryakıt istasyonunu 11 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor. Söz konusu akaryakıt istasyonunun toplam bedeli 750 bin TL olarak belirlendi.

Taha Akaryakıt Taahhüt Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taha Akaryakıt Taahhüt Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdal Kutlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ekim'de Sancaktepe, Kemal Türker Mahallesi'nde kuruldu.

Bursaspor, Bursa Soğanlı'daki araziyi akaryakıt istasyonu olarak kullanılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi, Yakın Çevre Yolu’nun Soğanlı bölgesindeki 1/5000’lik Nazım İmar Planı içerisinde kalan arazinin Bursaspor tarafından akaryakıt istasyonu olarak kullanılmasını onaylayarak, uygulamanın önündeki tüm engelleri kaldırdı.

Elazığ'da icradan 3.1 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Elazığ 2. İcra Dairesi; Merkez'de yer alan akaryakıt binasını satışa çıkarıyor. Toplam bedeli üzerindeki gayrimenkuller ve arsayla 3 milyon 179 bin 496 TL olarak belirlendi.

Area Turizm Otelcilik İnşaat Akaryakıt Temizlik Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tüyap Şubesi açıldı!

Area Turizm Otelcilik İnşaat Akaryakıt Temizlik Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tüyap Şubesi, Berivan Atik Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ekim'de kuruldu.

Naz Grup Akaryakıt nerede Haberi

Naz Grup Akaryakıt nerede

Naz Grup Akaryakıt Hafriyat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Yıldırım tarafından kuruldu. 

Naz Grup Akaryakıt Hafriyat Limited Şirketi konusu:
Her türlü Hafriyat islerini yapmak,yaptırmak,gerek kendi gerekse taseronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almıs ve alacagı ihaleleri baska isletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdigi isletmeler araç satar veya kiraya verir.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Naz Grup Akaryakıt Hafriyat Limited Şirketi adres: A.Kahveci Mah.Avrupa Cad.Kubis İstanbul Park Res.No.108/187...