02 / 05 / 2024

Akaryakıt istasyonları kapanacak iddiası!

Akaryakıt istasyonları kapanacak iddiası!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 14. Grup (Akaryakıt ve Gaz Ürünleri) Komitesi ve sektör temsilcileri, ATSO Başkanı Davut Çetin’e sektörde yaşanan sıkıntıları ele alarak sorunlarının çözülmesini istedi.



Artarda gelen fiyat artışları ve enerji maliyetlerinin yükselmesiyle sektörün zor durumda kaldığını belirten akaryakıt istasyonları kar marjlarının artırılmasını istiyor. Kar marjı düşen sektör temsilcileri, ‘’Akaryakıta iki zam daha gelirse tüm Türkiye genelinde istasyonlar birer birer kapanmaya başlar’’ dedi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 14. Grup (Akaryakıt ve Gaz Ürünleri) Komitesi ve sektör temsilcileri, ATSO Başkanı Davut Çetin’e sektördeki sıkıntıları tek tek anlatarak biran önce sorunlarının çözülmesini istedi.

Dünya Gazetesi'nden Fikri Cinokur'un haberine göre sektör temsilcileri, akaryakıt ürünlerine art arda gelen zamlara yönelik, karlılık oranı hiç değişmeyen akaryakıt istasyonları kapanmanın eşiğine geldiğini belirtti.

Sektör temsilcileri konu ile ilgili şunları söyledi...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön