02 / 05 / 2024

Fırsatçı akaryakıt istasyonlarına ceza geliyor!

Fırsatçı akaryakıt istasyonlarına ceza geliyor!

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) Başkanı Fesih Aktaş yaptığı açıklamada fahiş fiyatlarla ürün satışları gerçekleştiren akaryakıt istasyonlarına, büyük cezalarla karşı karşıya kalabilecekleri uyarısını yaptı.



Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) Başkanı Fesih Aktaş yaptığı açıklamada kış şartları ve yoğun kar yağışı sebebiyle kara yollarında yardıma ihtiyacı olan vatandaşları kabul etmeyen ve marketlerinde fahiş fiyatlarla ürün satışları gerçekleştiren akaryakıt istasyonlarına, büyük cezalarla karşı karşıya kalabilecekleri uyarısını yaptı.

Fırsatçı akaryakıt istasyonlarına ceza geliyor!

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) Başkanı Fesih Aktaş kış aylarında kara yollarında yaşanan zorluklar bakımından son zamanlarda sık sık gündeme gelen akaryakıt istasyonlarının ülkemizin her noktasında erişilebilir olduğunu dile getirdi.

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yoğun kar yağışı ve soğuk hava sebebiyle özellikle şehirler arası yollarda bazı zorluklar yaşanabildiğini kaydeden Fesih Aktaş, akaryakıt istasyonlarının yalnızca benzin ve motorin satışı gerçekleştiren yerler olmadığını, aynı zamanda bazı gıda ürünlerinin satıldığı ve zor şartlarda sığınılan merkezler olduğunu söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön