20 / 05 / 2024

Fırsatçı akaryakıt istasyonlarına ceza geliyor!

Fırsatçı akaryakıt istasyonlarına ceza geliyor!

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) Başkanı Fesih Aktaş yaptığı açıklamada fahiş fiyatlarla ürün satışları gerçekleştiren akaryakıt istasyonlarına, büyük cezalarla karşı karşıya kalabilecekleri uyarısını yaptı.



Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) Başkanı Fesih Aktaş konuyla ilgili olarak "Yoğun kar yağışı ve kış şartları nedeniyle kara yollarında yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlara akaryakıt istasyonlarının kapıları sonuna kadar açıktır. Buralara sığınan vatandaşlarımızı kabul etmeyen ve marketlerinde ya da restoranlarında fahiş fiyatlarla ürün satışı gerçekleştiren akaryakıt istasyonları varsa haklarında inceleme başlatılır ve kamu otoriteleri aracılığıyla ceza verilir" dedi.

Fırsatçı akaryakıt istasyonlarına ceza geliyor!

Yaptığı açıklamada bazı istasyonların, işletmelerini kapattıkları veya marketlerinde fahiş fiyatlarla satış gerçekleştirildiğinin vatandaşlar tarafından kendilerine aktarıldığını kaydeden Fesih Aktaş, şöyle konuştu: 

"İstasyon marketlerindeki gıda ürünleri ya da istasyonlarda yer alan ek ünitelerdeki restoranlarda bu tür yanlış adımlar atılmamalı. Isınma ve ihtiyaçlarını gidermek için gelen vatandaşlara yardımcı olunmalı. Beklentimiz ve isteğimiz sektörümüzün bu çağrımızı dikkate almasıdır"

Benzin ve motorine gizli zam! Dağıtım şirketleri durmuyor!

Benzin ve motorine 20 günde gelen zamlar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön