29 / 04 / 2024

Brent petrol sert düştü! Akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? Sürücüler hemen bakın

Brent petrol sert düştü! Akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? Sürücüler hemen bakın

Brent petrol fiyatları kritik seviye olan 100 dolar seviyesinin altına düştü. Brent petrol fiyatlarındaki düşüş ile birlikte akaryakıt fiyatlarına da indirim gelecek mi? sorusu gündeme geldi. Peki bugün brent petol ne kadar? Akaryakıt fiyatlarına indirim gelecek mi?



Brent petrol fiyatı haftanın üçüncü işlemn gününde 100 dolar seviyesinin altına geriledi. Brent petrolde meydana gelen bu sert düşüş sonrası gözler akaryakıt fiyatlarına çevrildi. Peki akaryakıt fiyatlarına indirim gelecek m? Beklene indirim geliyor mu? İşte merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön